Pluspunten
Niet duur ,Goed verpakt , Snelle levering
olijfolie in grote verpakking maar in 1 soort
Pluspunten
Snelle en correcte levering, duidelijke communicatie!
Pluspunten
Deelijke producten aan een goede prijs, mooi ingepakt cadeau en vele extra's bij paketten
VerbeterpuntenMisschien een handleiding voor een optimaal onderhoud van een gedroogde ham
Pluspunten
snel, alles in orde, dik ok!
Verbeterpuntenalles ok
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
Nadat ik per e-mail meldde dat ik problemen ondervond om te bestellen, werd ik prompt telefonisch wegwijs gemaakt. Zeer klantvriendelijk !
Pluspunten
superservice...
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
jammer dat ik niet afterpay kan betalen, verder verkopen jullie leuke dingen.
Verbeterpuntenafterpay invoeren
Pluspunten
Levering binnen 24 uur.
Pluspunten
Snelle, correcte levering
Pluspunten
snel, correct, faire prijs. kan niet beter.
Pluspunten
Snelle service. Mooie spullen. Precies zoals ik verwachtte.
VerbeterpuntenVoorlopig alles prima. Doe zo verder !
Pluspunten
Goede omgang met klanten, betrouwbaarheid, super snelle levering naar Nederland, overzichtelijke website, kwalitatief hoogwaardige producten, telefonisch goed bereikbaar,
VerbeterpuntenNee, ga vooral zo door! Ik heb een originele JB wijnzak besteld en 2 dagen werd ie met de post geleverd (super snel) Tot mijn verbazing had mijn nieuwe wijnzak een fabrieksfout. Ik moest dan bellen en ik word helemaal zenuwachtig en niet goed als ik moet bellen en iets uitleggen. Uiteindelijk na 20 minuten denken wat ik ging zeggen belde ik... Ik ben zo goed en vriendelijk geholpen dat ik meteen op mijn gemak voelde. En vandaag (2 dagen later.. weer super snel) heb ik mijn nieuwe wijnzak binnen in perfecte staat, opnieuw ingepakt (het is namelijk voor mijn vriendje) en met een extra mini trechtertje om het makkelijk bij te vullen.. Echt super schattig! Ik weet niet wie mij te woord heeft gestaan aan de telefoon maar bij deze wil ik u van harte bedanken :) Groetjes, Vanessa
Pluspunten
Ontvangen boek in goede staat, en netjes in plastic
Verbeterpuntendoos was gescheurd bij de aflevering door de Nederlandse post
Pluspunten
Alles perfect !!
VerbeterpuntenNihil
Lugar Guerrero 5