Pluspunten
Mooie producten. Snellle en correcte behandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenVoor leken in de spaanse gastronomie zouden een paar zinnetjes uitleg op de achtergrond bij de producten, een bonus zijn.
Pluspunten
Verbeterpuntengratis verzending bij volgende bestelling binnen X aantal weken/maanden
Pluspunten
Eenvoudig kiezen bestellen en afrekenen
Pluspunten
Goede en snelle levering.producten goed verpakt.
Pluspunten
ZIE BOVEN
Pluspunten
Erg mooi product, klopt helemaal zoals op de foto, goed ingepakt ivm breekbaar en zonder extra kosten leuk in gepakt!!!
VerbeterpuntenDe levering was niet zo snel..helaas te laat als kerst cadeau. Ik had het fijn gevonden om een mail te krijgen wanneer het product bij jullie vandaan verzonden zou zijn. En een schatting van binnen hoveel dagen jullie een product leveren is nergens te vinden.
Pluspunten
Kwalitatief geweldige producten! Snelle levering. Er werd zelfs een "oud / jaars-presentje" meegestuurd. Chapeau !
Pluspunten
Mooie site met heel veel keuze. Supersnelle levering. Verzorgde vacuum verpakking.
Wat zou er volgens jou beter moeten op smartphone ?
Pluspunten
Gemakkelijk, vertrouwbaar, snel.
Pluspunten
Goede service, Heb de dadel/vijgen jam gekocht is bijzonder lekker,en een mooie houder voor de Spaanse ham en ook nog voor een leuke prijs,wat ook geld voor het mes en messenslijper. .
Pluspunten
Kan geleverd worden in bpost afhaal punt (kast aan carefour).
Pluspunten
Snelle levering, mooi ingepakt, goede kwaliteit, perfect in orde
VerbeterpuntenDe koerier verplichten om de zending te laten aftekenen. Deze werd bij ons namelijk gewoon afgezet beneden in de gang van het appartement na even aan te bellen.
Pluspunten
hèèl snelle behandeling van de bestelling en een wel erg snelle levering. De werking van deze website is een echte aanrader!
VerbeterpuntenGeen...
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling en super producten.
VerbeterpuntenGeen .
Lugar Guerrero 5