Pluspunten
Algemeen: zeer goed
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag per mail,snelle levering leuk en lekker assortiment
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Alles perfect inorde
Pluspunten
snelle verzending
Pluspunten
Snelle levering, goede producten. Geschenkje erbij gekregen. Tapenade van zwarte olijven geprobeerd, stond in promotie, was superlekker!
VerbeterpuntenNog wat grotere maten van paellapannen en paellavuren zouden interessant kunnen zijn. Maar alles hangt natuurlijk af van wat je zelf wilt aanbieden.
Pluspunten
MOOIE DUIDELIJKE SITE MET MOOIE PRODUCTEN TEGEN EEN GOEDE PRIJS EN SNELLE LEVERING
Pluspunten
alles
Pluspunten
Mooie producten. Snellle en correcte behandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenVoor leken in de spaanse gastronomie zouden een paar zinnetjes uitleg op de achtergrond bij de producten, een bonus zijn.
Pluspunten
Verbeterpuntengratis verzending bij volgende bestelling binnen X aantal weken/maanden
Pluspunten
Eenvoudig kiezen bestellen en afrekenen
Pluspunten
Goede en snelle levering.producten goed verpakt.
Pluspunten
ZIE BOVEN
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela