Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit ham.
Verbeterpuntengebruiksaanwijzing voor het monteren van de hamstaander. Het was een beetje puzzelen. Gebruiksaanwijzing voor het aansnijden van de ham of een link naar de website.
Hallo Marc, Alvast bedankt voor uw reaktie. We vinden uw opmerking inderdaad positief, we gaan hiervan werk maken.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Prima service.
VerbeterpuntenHeb zelf niet geproefd, dus kan niet oordelen over de kwaliteit.
Pluspunten
Uitstekende communicatie
VerbeterpuntenGeen
Ik heb de ham naar een ander adres gestuurd dan het factuuradres en had er graag een briefje bij geschreven, maar ik zag daartoe geen mogelijkheid.
Beste Aster, Polvorones ontbreken inderdaad in ons gamma. Mag ik je vragen of je deze koekjes alleen met Kerstmis zou kopen of ook op andere tijdstippen in het jaar ?
Pluspunten
geweldig assortiment
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goed ingepakt snelle levering goede communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Doen wat ze beloven.Snelle levering vanuit Belgie naar Nederland.
Pluspunten
zeer snelle levertijd
Verbeterpuntenwas op verkeerde adres aangekomen,is de hele straat rond gegaan,en de schoenen waren de verkeerde maat opgestuurd. maar zijn nu dus wat te groot,maar kan er toch op lopen.
Stond op het pakketje een verkeerd adres dan ? Je mag de schoenen altijd omwisselen hoor;
Pluspunten
Eerlijke producten, hele snelle service. lekkere producten.
Verbeterpuntendoe zo voort
Pluspunten
Snelle levering , uitstekende kwaliteit
Pluspunten
Ham is zeer mooi gepresenteerd geleverd. Voor herhaling vatbaar
Pluspunten
Hele goede service. Ik werd persoonlijk opgebeld toen bleek dat er geen betalingsmail was verstuurd.
Pluspunten
Leuke website! Snelle levering, zeer goed verpakt. Update 14 december: N.a.v. mijn verbeterpunten in de recensie van 10 december kreeg ik het goede zeeppompje alsnog opgestuurd. Een geweldige service! Mijn hartelijke dank hiervoor. Ik kom zeker terug bij deze webwinkel.
VerbeterpuntenZeeppompje kleur A besteld, kleur D gekregen. Wilde het cadeau doen maar vanwege andere kleur zelf gehouden. Vond het te leuk om vanwege kleur terug te sturen. Hetzelfde geldt voor het bestelde tapasschaaltje. Dat is op foto rood met groene decoratie, de geleverde was groen met rode decoratie. Wel gehouden. Tip: Misschien bij de keramiek aangeven dat kleuren anders kunnen zijn dan op de foto.
Beste, Bedankt voor Uw reaktie en opmerkingen. We sturen U zeeppompje A op. Inderdaad kunnen de kleuren al eens afwijken, omdat het inderdaad handgemaakt is. Groetjes Dirk
Pluspunten
makkelijke website
Pluspunten
Snelle ontvangst, goed verpakt
Pluspunten
Veel keuze aan producten en een heel snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle levering van mooie producten!
Pluspunten
Snelle levering Variatie in aanbod
Pluspunten
ik zou niet weten wat negatief is !
VerbeterpuntenG E E N
Lugar Guerrero 5