producten goed verpakt, snelle levering

eerste keer dat ik bestel. zeer tevreden. producten zijn luchtdicht verpakt en werden snel geleverd.

Fijne eerste ervaring

Mooie overzichtelijke webshop, veel artikelen en super snelle levering.

zeer correcte en snelle levering.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten goede kwaliteit

Lekkere produkten

Is een mum van tijd mijn lekkerste kookbenodigdheden bij me thuis. De leveringskoster daartoe waren best duur

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Lekkerste ingrediënten voor m’n paella

Super lekkere olijfole

Snelle verzending Lekkere producten

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijke olijf olie

prima in orde

1e keer besteld. Okt 2022 Alles verliep vlot. Bezorging op afgesproken tijd Goederen als op foto. Houdbaarheids datum feb/maart 2024 Prima Ik vind de prijzen vrij hoog maar weet niet hoeveel het in Spanje zelf kost. En ik ben blij dat de mogelijkheid er is om online te bestellen

VLOTTE LEVERING BRAVO

GOEDE SERVICE

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten MAGNO DOUCHE PRIMA

Bestelling

Ik had 3 blikjes olijven met ansjovis besteld en alle drie een deuk er in. Ik denk niet dat u het met een deuk in de doos heeft gedaan. Want het is voor herhaling vatbaar.. Misschien volgende keer wat in de doos doen dat de blikjes niet kunnen beschadigen . Maar verder ben ik tevreden met de bestelling.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijk

Goede en persoonlijke service

Het product dat ik besteld had kwam netjes en heelhuids aan, zoals toegezegd binnen 48 uur na het plaatsen van de bestelling. Er zat een leuk kaartje bij, persoonlijk naar mij gericht met een dankwoord voor de bestelling. Super klantgericht dus!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijke Spaanse Fanta

Levering op tijd maar het leuke extraatje.niet ontvangen en geld.retour ook niet

Bij bestelling extra gratis product niet gekregen en geld zou terug gestort worden en ook niet ontvangen

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goed maar erg duur

Goed en vlug geleverd

Leuke sortering Spaanse producten, goed gevarieerd, fijn, dat onze ervaringen in Spanje met producten ook in Nederland geleverd kunnen worden.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Lekker, ken ik vanuit Spanje

Mooie spullen voor een heerlijke paella bezorging heel snel ga zo door.

Toppie

Toppie

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goed

dit had alles wat je er redelijkerwijze kunt van verwachten

Prijs, aanbod, snelheid van levering, wijze van verpakking: allemaal TOP!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijk zo: simpel bestellen, betalen en geleverd zien worden!

vlotte levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten creme

Snelle levering en smakelijke Tinto Verano

Na bestelling volgde de levering de dag erna

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Prima smaak

uitstekend

snelle levering en goed verpakt

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten 10

Heerlijke olive creme die ik al jaren gebruik en voorheen in Spanje kocht.

Snelle en nette levering. Alleen het beloofde “cadeautje” was er niet bij.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Blij met de olive creme.

Vergissen is menselijk.

Shopandalucia heeft een verkeerde zending snel gecorrigeerd, waarvoor alle lof. Vergissen is menselijk.

Zeer correct

Vlugge en correcte service

Telefonisch contact gehad: héél vriendelijk en behulpzaam. De levering 's anderendaags al ontvangen. Voor Spaanse producten één adres.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Fanta orange de enige echte Spaanse zoete fanta

Snel Transparant goede en duidelijke informatie en zeer prijsvriendelijk Dank

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Prima

Fantastisch!

Mijn bestelling werd een dag later al geleverd! Lekkere echte Spaanse producten, allemaal netjes verpakt en met een vriendelijk kaartje erbij...Top! Dank u voor de supergoede service!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Ik had allemaal lekkere producten, o.a. de schapen- en geitenkaas met campers de pan en membrillo...superlekker!

Leuke ontdekking

Spanje zo kortbij met (h)eerlijke producten zo nabij te vinden kan ik alleen maar toejuichen.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Geweldig, beter dan verwacht

Zeer vlot

Zorgvuldig verpakt, supersnelle levering