Vlotte service

Goede ervaringen met de bestelling en levering.

Snelle en correcte levering

Super snelle levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten De heerlijke olijf creme geeft mij het gevoel even in Spanje te zijn

Paellapan besteld, volgende dag in huis, super kwaliteit...en lief kaartje in de verpakking, zo attent...echte aanrader

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Mooi, goede kwaliteit

Een webshop die doet wat hij belooft

een webshop die doet wat hij belooft ik miste een artikel en stuurde een mail welke binnen een uur beantwoord zou worden wat ook gebeurde . ik kreeg binnen een uur een mail terug dat het klopte en dat het bedrag terug gestort zou worden en dat stond na een dag op onze rekening. EINDELIJK EEN WEBWINKEL WAAR WEL ALLES KAN GEWELDIG

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten GEWELDIG

Aanbevelingen waardig

De geleverde spullen waren gelijk aan het bestelde, zijn snel geleverd, aanbevelingswaardig

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Fijn dat we niet naar Spanje hoeven om deze creme te kopen.

geweldig

Artikelen waren zorgvuldig verpakt en 1 dag na bestelling geleverd

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten 9

Zeer tevreden!

Er zat een leuk kaartje bij mijn bestelling. Alles top in orde!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Tonic

Delivered when expected

Good service. Pitty that when I ordered there were quite a few products out of stock

Prima bedrijf.

Snelle levering , goed verpakt en uitstekende producten . Helemaal goed

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten De fijne Spaanse bad en douche producten , heerlijk .

Uitmuntende Spaanse waren

Goede Spaanse waren, groot assortiment, snel geleverd, persoonlijk kaartje bij levering doet goed, leuke recepten op de site

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Kruiden voor pinchos te maken zijn voortreffelijk

Olé......

Altijd lekkere Spaanse producten en super goede service . Gracias todos !

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Morcilla bloedworst is zoooo lekker !

snel verzonden en vriendelijke mails.

netjes ingepakt. snel verzonden en een gratis kado erbij ontvangen. hartelijk dank daarvoor. een aanrader.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten smakelijk .

Zoals het moet!!

Tijdig geleverd en goed verpakt.

Goede en snelle service!

Het pakketje kregen wij snel in huis. Was goed en netjes verpakt en wij kregen er nog iets extra bij. Heel attent. Ik zou zeker nog een keer bij ze bestellen.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Zag er goed uit. Niet geproeft, want was een cadeau.

Leuk winkelen voor Spaanse producten.

Wil voor de verjaardag van mijn man paella maken maar had dit al heel lang niet meer gedaan. Hoe vind je een goede pan in al deze aanbiedingen op internet. Kwam toen bij deze site uit met allemaal origineel Spaanse producten. Van prachtige pan tot aan de paellarijst en kruiden hier besteld. Snelle levering, alles zag er perfect uit en kreeg ook nog een welkomst- kaartje/cadeautje. Goede ervaring dus en aanrader !

snelle levering en goede communicatie.

Volledig tevreden

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten AloeVera gebruik ik al vele jaren tot grote voldoening

Spullen besteld. In no time gekregen met een vriendelijke kaart erbij. Serieus bedrijf betrouwbaar en efficient. Niks mis mee.

zeer snelle en correcte levering

Echte Spaanse artikelen kunnen bestellen is toch altijd heel fijn, ipv wachten tot er iemand naar Spanje gaat om dit mee te laten brengen De kwaliteit en de keuze hier is top En vooral de snelle levering is een pluspunt Ik raad deze webwinkel aan iedereen aan Groetjes Peggy

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten magno classic original douchecrème Na een doucheke met deze crème, rukt het halve huis er lekker naar :-)

Snelle verzending

De tray blikjes werden snel geleverd! Goede communicatie van de webshop. Puntje ter verbetering: bij niet alle producten staan de ingrediënten vermeld, en dat zou wel handig zijn qua allergenen.

Snelle bezorging

Snelle bezorging en fijne/lekkere producten ontvangen.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Turrón

Geweldig, gemakkelijk, zonder veel moeite.

Eindelijk een bedrijf gevonden die de Spaanse Sinas in huis heeft. Zoveel lekkerder dan de gewone Sinas. En zoals het hoort bij deze groothandel; hoe meer je koopt, hoe goedkoper het wordt. Dit wordt een blijvertje en mijn bestelling was zeer snel thuis. Dank je wel Dirk.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijk, geweldig, blij dat ik deze groothandel heb gevonden online.

Top producten

Top producten en super snelle levering !

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijke horchata

eerste keer - goede ervaring.

Er valt niks op te merken. Alles is prima. Zo verder doen en ik kom terug. Ola

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten goed maar te snel vervallen

Nimmer ontvangen

ik heb nimmer mijn bestelling van begin december mogen ontvangen, maar het is wel betaald dus een deceptie

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Niet ontvangen

Toppie!

Snelle levering, zoals het hoort. Ga hier zeker vaker bestellen.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Product precies zoals de beschrijving en zoals ik gewend ben.

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela