Erg tevreden

Makkelijk bestellen en een zeer vlotte bezorging.

prima, ook in december snelle verzending

Super site

Super goede en snelle service en alles goed ingepakt.

Snelle levering zoals.beloofd en lekkere producten

Helemaal top. Levering zoals beloofd ondanks de drukke en rare periode.

Snelle levering en netjes verpakt

Mijn ervaring is tot nu toe zeer goed. Snelle service en fijne behandeling.

Goed en snel

Goed assortiment, snelle verzending en zorgvuldig verpakt. Aanrader fijn dat de kerst turron wordt aangeboden nu we niet naar Spanje kunnen!

Niet goed

Ik heb twee keer besteld en twee keer ontbrak,iets in mijn bestelling

Snelle levering en fijne shop.

Snelle levering van echt authentiek spaanse producten

Heerlijke Inez Rosales torta's en turron.

Goede snelle service

Fantástico

Goede producten en een snelle levering

Ok

Snelle correcte levering

Super !!!!

Vriendelijke bediening en oplossingen langs de chat ,alsook zéér snelle levering ,zaterdag besteld ,maandag al geleverd

Super zoals altijd, Dirk hield ons op de hoogte ivm vertraging

Wij bestellen bij Dirk al jaren, super lekkere Spaanse koekjes. Altijd super verzending, top.

Top !

Heel goed service !

Goede communicatie. 1 product was niet voorradig. Ze lieten aan mij over of ik wilde wachten op het product met langere levertijd of geld retour van het product. Ik koos voor wachten en inmiddels product ontvangen. Was het wachten waard.

Aangenaam

Duidelijke beschrijving van het product en vooral goed geïnformeerd over de levertermijn. Dankjewel

Goede service, best snelle bezorging ongeacht de drukte met de post.

Ik zal zeker weer bestellen.

Nog niet goed

De kortingcode werkt niet, heb daarop gereageerd maar tot nu toe geen Reactie mogen ontvangen. Jammer. Nu krijg ik weer een andere kortingcode.... Voordat ik mijn tweede bestelling plaats wacht ik eerst de reactie af. Bij goede afhandeling zal ik de recensie aanpassen. Groetjes marcel

Uitstekend levering

Zal nog bestellen

top

top

Excellente afhandeling van zowel bestelling als levering

Duidelijke en overzichtelijke website, probleemloos bestelling geplaatst en 24 uur later alles netjes verpakt geleverd. Wat meer kan een klant wensen!

Polvorones bij u besteld voor mijn Spaanse vriendin. Hebben er heerlijk van genoten!

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela