Supersnel geleverd

De eerste ervaring is prima. De bestelling is supersnel geleverd. Ondanks drukte bij de bezorgdiensten werd alles een dag later bezorgd. Alles is goed verpakt en daardoor netjes ontvangen. Dit is voor herhaling vatbaar.

Snelle service en levering

Overzichtelijk en snelle levering

Mooie en duidelijk site. Producten snel geleverd. Helemaal top

Over de Service niet te klagen

Zeer tevreden vlot met mijn bestelling Gracias

goede service snelle levering

Ondanks de drukke tijd mijn bestelling snel geleverd zonder problemen. Nu genieten van de lekkere Spaanse producten

Perfecte kwaliteit en snelle levering.

Uitgebreidde keuze. Gemakkelijk te bestellen. En een supersnelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden van de levering en van de goederen. Kunnen we dit jaar niet naar Andalusia, dan kunnen we toch jamón ibérico en andere spaanse delicatessen eten.

Alles Tiptop in orde.

Alles zoals gevraagd, netjes en op tijd. Prima.

uitstekende communicatie en levering

zeer duidelijke communicatie, snelle levering. Beter kan niet.

Goede shop

Lekkere producten en snelle levering.

Snelle levering en goed product.

Snel geleverd, uitstekende producten

Snel geleverd, uitstekende producten en regelmatig aantrekkelijke kortingen.

Snelle bezorging van heerlijke producten

Zeer tevreden klein probleem maar rap opgelost

Snelle service! En goed afgeleverd ondanks de aangekondigde vertraging bij post.nl! Top!

Voor het eerst wat besteld

Ik heb bij deze ondernemer voor het eerst wat besteld. En zou het zo weer doen, had alles snel binnen ondanks de drukte. Wat ik besteld had was van hele goede kwaliteit. Durf deze ondernemer aan te raden bij mijn vrienden.

Goede kwaliteit wel ietsjes prijziger.

Lekker mmmm

Alles is superlekker, ik ben heel content!

Snel geleverd, goed ingepakt.

Blij dat ik de overheerlijke koekjes nog voor Sinterklaas in huis had. Bedankt. Wel een noot van kritiek: Hoewel ik toch duidelijk niét had aangeklikt dat ik de nieuwsbrief wilde, kreeg ik direct na de bestelling een mail dat ik me had aangemeld voor de nieuwsbrief. M’n vriend overkwam hetzelfde. Waarom wordt onze keuze niet gerespecteerd? Al die mails wekken irritatie en zorgen er echt niet voor dat ik meer ga bestellen.

Uitstekende service!

Belsteld en erg snel thuis geleverd!

je haalt spanje in huis

goede producten uit spanje snel geleverd goed verpakt kortom een aanrader

Snel geleverd ondanks drukte en mooi assortiment!

Muy satisfecha con el servicio de shopandalucia

el ultimo envio me llego super rapido. me encanta su servicio

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela