Meer dan tevreden

Desde principio de este año estoy haciendo pedidos a shopandalucia, Se los recomiendo. El contacto con el servicio al cliente de Maravilla. Con los envios igual, una vez hubo un problema con la aduana y devolvieron el envio pero muy rapido lo soluciono shopandalucia y recibimos nuestra horchata.. Le recomiendo shopandalucia a todo el qua extraña los productos españoles. Cada vez que me llega un pedido de shopandalucia digo " si no puedes ir a españa, traete a españa para casa.

goed en snel

Nadat ik mijn iberico ham besteld had, had ik hem na 2 dagen binnen. Een zeer goede kwaliteit voor een normale prijs.

Precies zoals de advertentie aanggeft.

Ik kende aloe vea reeds van vroegere bestellingen. Daar ik oud ben, 80, en reizen omwille van wankele gezondheid er niet meer in zit. Zal ik mij bij shopandalucia houden, waar ik nog geen tegenvallende ervaringen mee heb gehad.

Prachtige service

vlugge levering, goeie producten.

Excellent

Heerlijk om deze winkel te kopen, echt Spaanse producten. Mojama, horchata etc die je niet ergens anders in Nederland kan kopen. Snelle bezorging en alles komt netjes verpakt.

snelle en vlotte levering

snelle en vlotte levering

Subliem

Alles netjes verpakt en snel geleverd

Mooi gamma en snelle levering

We hebben een beetje Spanje in huis gehaald nu we de Spaanse vakantie moeten missen!

Het is een fijne samenwerking geweest ik miste alleen de communicatie dat het product vertraagd was had het prettig gevonden als ze een mail gestuurd hadden

Heel keurig allemaal.

Ik vind de service heel goed, en de levertijd viel ook mee vanwege de corona! Kan het echt aanbevelen! Ook de prijs natuurlijk!

Prima kwaliteit snel geleverd !

Had voor paella avond dringend nieuwe pan nodig daar de oude helemaal verroest was. Besteld en 2 dagen erna prachtige geëmailleerde paellapan en wat kruiden mooi aan huis geleverd. Zeer tevreden van kwaliteit en levering !!!

Super blij met mijn aankoop

volledig ok

Steeds snelle onberispelijke levering

Zowel de schoonheidsproducten.als de.lekkere ham, chorizo en zoveel méér vinden de weg naar ons en si het steeds een snelle levering

top!

goed!

Goed geregeld

Duidelijkheid met bestellen en betalen ook goed geregeld. Alleen met het pakket volgen een beetje raar want er word niet aangegeven welke dag of anders welk tijdvak je je pakket kan verwachten. Bij gewoon post nl staat bij de dag dat je het kan verwachten ook een tijdvak van bv tussen 15.15u en 17.30u en word de tijd ook tussen tijds nog aanRoel gevraagd gepast. Nu was alleen de dag maar geen tijdvak bekend. Zou toch beter moeten kunnen.

Alles netjes ingepakt , snelle levering, geweldige service .

Blij de ik Shopandalucia gevonden heeft .

Kwaliteit producten snelle bezorging en groot assortiment . Ik wordt hier blij van.

Super !

Zo een snelle levering! Producten van heel goede kwaliteit! Zalig om Andalusië in huis te halen op die manier.

Bestelling is snel verwerkt en goed verpakt verzonden

Netjes en correct

Makkelijk bestellen, correcte begeleiding, correcte afwerking

FANTASTISCH

SNELLE TELEFONISCHE HULP BIJ BESTELLING (IETS VERGETEN AAN TE VINKEN), 's ANDERENDAAGS REEDS GELEVERD

Alles tiptop in orde en super snel geleverd

Top service!

Heel tevreden snelle levering goede produkten

Vlugge levering .Goede produkten

Uniek