goede en snelle service

heel goede en snelle service. duidelijke site.

mooi spaanse producten

Mooi aanbod van Spaanse hammen.

Snelle levering, maar niet helemaal volledig

Toen ik mijn bestelling op korte tijd thuis geleverd kreeg, was de inhoud niet volledig. Ik werd daar niet van verwittigd, maar toen ik een bericht stuurde, kreeg ik snel antwoord. Nu hoop ik dat de rest vlug nagestuurd wordt.

Originele Spaanse producten , fantastische communicatie , en wat een klantenservice . Bedankt en zeker tot later !!!!

Zeer snelle en correcte afhandeling

Fantastische Spaanse artikelen.

Snel en op tijd geleverd. Spanje in huis gehaald. Kwaliteit uitstekend!

Altijd een aanrader !

Als wij niet naar Spanje kunnen dan halen we toch gewoon een stukje Spanje in huis ;-) Lekker en snel geleverd.

Heel tevreden, ik had de pan op tijd om te gebruiken ondanks coronavirus

Heb de inductie paellapan gebruikt vrijdag en de jarige was heel tevreden

Product zoals omschreven, heel vlotte levering.

Product zoals omschreven, heel vlotte levering.

Goed overzicht en een snelle levering

Goed overzicht en snelle levering

Prima ervaring

geweldig

toen ik bestelde was mijn bestelling nog niet op voorraad, maar 2 dagen later zodra het binnen was had ik bijna gelijk mijn bestelling

Bestelling is precies naar verwachting. Levertijd was een dagje langer maar goed gehad geen haast.

Zeer tevreden van de producten

Levering liet even op zich wachten, maar dat met Corona te maken hebben. Opnieuw tevreden !

Correcte service

Kwalitatieve producten, correcte levering.

Zeer goed en geduldig geholpen, alles was er ook snel.

vlugge reactie op mails

paella kruiden en chorizo besteld bij Shopandalucia en ook gekekeken naar de ingredienten bij het bestellen, maar bij aankomst van het de paella kruiden, blijken er meer ingredienten (lees e-nummers kleurstoffen) in te zitten dan de website vermeld (wat we juist niet wilde) hierop contact opgenomen, ik krijg nu de kosten terug van de kruiden, maar op de vraag of ze de website willen aanpassen en alle ingredienten willen vermelden, daar wordt niet op gereageerd, vreemd

Na bestelling , correcte en zeer snelle levering

Positieve ervaring , geen opmerkingen

ZEER TEVREDEN

Ik keer terug omdat ik tevreden ben

gewoon topprducten

het enige wat ik kan bedenken wat minder is was de levering gepland op virjdag die pas zaterdag werd afgegeven. Daar valt niets aan te doen en voor de rest echt producten die de extra wachttijd ruimschoots oversteeg. Deze winkel heeft er een nieuwe klant bij. Zeker de hele zomerperiode.

Fijn Spaanse delicatessen aanbod

Eerste bestelling is een positieve ervaring.

super snelle levering en prima kwaliteit

top

tevreden over de service

Ik ben tevreden over de service. Ik kreeg van Dirk een mail en een telefoontje dat één product van mijn bestelling niet voorradig was. Een correcte opvolging!

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela