Eerlijk en betrouwbare shop.

Vandaag bestellen is morgen al geleverd. Een vlotte afwerking van je bestelling en alles keurig , netjes verpakt. Ik ben vaste klant, zeker weten.

Tevreden klant

Ik ben een tevreden klant, bestelling is er op tijd.

Alles erin en mooi op tijd

Achteraf nog een vraag gesteld via de chat op de site en onmiddellijk een antwoord gekregen

onvolledige produktomschrijving

2 pakjes iberico-ham besteld a 23 euro per ons,blijkt bij aflevering paleta = geen jamon,maar plakjes van de schouder,suggestie wordt gewekt dat je echt(er) ham koopt,metr bedrijf tel.kontakt gehad hierover,we werden het echter niet eens over deze praktijk,eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik de pakjes terug mocht sturen/geld terug zou krijgen.geen zin in om dit allemaal te regelen.klaar met dit bedrijf, volgende keer weer bij een eerlijke concullega bestellen. prijs van 23 euro voor ham normaal,voor paleta absurd

Zeer goede ervaring

Bij de levering van kikkererwten in glazen pot was er 1 pot stuk. Ondanks de goede verpakking!! Ik heb meteen een mailtje gestuurd met foto en kreeg meteen een heel vriendelijk antwoord met de mededeling dat de gebroken pot terugbetaald zou worden wat ook al na een paar dagen is gebeurd.

Zeer positief

Snelle bevestiging en levering

zeer goed.

Ik heb olijfolie besteld, en die werd vlug geleverd. Olijfolie is ook lekker en prijs is correct.

Snel geleverd maar slechte kwaliteit

Kwaliteit van de ham was niet goed

PAKJE IS NOG NIET AANGEKOMEN?

besteld op 21 dec en tot op heden niet binnen gekregen?

Alles ok, perfect op tijd!

Niets op te merken.

Ham kon niet voor kerst geleverd worden, wel snel daarna. Zeker zeer vlot. Product is zeer lekker en staat mooi in de keuken

prima service !!!

Snelle levering , goede producten !

Snelle levering top!

Goede ervaring. Artikelen keurig en netjes verpakt ontvangen.

Aanrader

Vlotte levering. Keurig verpakt. Bij vragen per email, direct antwoord.

Laat op de avond besteld net voor kerst en de volgende ochtend had ik de paella brander in huis.Geweldig! De andere bedrijven die ik gebeld had betreft leveringsdatum konden het niet op tijd leveren. En... jullie wel.Superrrr

snelle levering en goede service

prima kwaliteit en goede verpakking

snel, maar wel slechs 112 stuks geleverd ipv 132

per mail hier melding van gemaakt. Direct reactie dat het uitgezocht gaat worden. Week later nog geen reactie of restitutie van teveel betaalde (wellicht door drukte in december). Ondertussen gelukkig wel opgelost

Por debajo de las expectativas.

Me decidí a comprar unos dulces de Navidad para llevar a la noche de Sinterklaas de la familia de mi pareja. Ponía en la web que en un día llegaba a su destino, así que como tenía cuatro días de ventaja, lo compré aquí. Pues no llegó a tiempo. Y no solo eso. Lo dejaron en casa de un vecino sin ni siquiera dejar una referencia de que estaba en ese número de la calle. El turrón no era de la mejor calidad, los polvorones sí estaban muy buenos, pero extremadamente caros para la cantidad que venían. No puedo recomendar este servicio.

Te Laat

De levering duurde meer dan één week, waardoor het (beschadigde) pakket arriveerde terwijl ik al op vakantie vertrokken was. Inhoud OK. Opgehaald op het postkantoor na verlof.

super

supersnelle levering

vlotte levering.

leuk aanbod van andalusische specialiteiten, vlotte levering.

leuke webshop, super snelle levering en service

UITSTEKENDE SERVICE !!!

Als particulier vrijdagmiddag besteld en zaterdag reeds bestelling ontvangen. Welke shop doet dit na ! Doe zo verder. Ik kende u voordien niet maar zal u zeker aanbevelen. Hopelijk kan u uw assortiment in de toekomst nog vergroten.

Geweldig!

Duidelijke webshop, ruim aanbod en super snelle service!! Zeker een aanrader!!

Nadat de bestelling was geplaatst duurde het naar twee dagen voordat wij het ontvingen. Heerlijk.

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela