Zéér goed

Ham gekocht, Goede service, op mijn gewenste datum, was de ham bezorgd, kerst kan beginnen! Bedankt

Aankoop over datum heen

Slecht. Jam heeft uiterste datum gepasseerd.

Super snelle levering. Goede kwaliteit

Zeep en paté gekocht. Alle twee goed en snel geleverd. Top.

Subliem

Verzorgde verpakking en heerlijk gerecht

Snelle levering on time

uitstekende service duidelike uitleg over de zending.

Snelle verzorgde levering

perfect

Goede kwaliteit,snelle levering en een hele fijne uitleg op je vragen!

Alles prima

Snelle bezorging, en goede produkten!

Alles perfect verlopen !

De gekochte produkten werden snel geleverd. Alles verliep perfect ! Hartelijk dank!

Mooi product

Mooi product, de serranoham, maar kleinere dan we dachten. Levertijd was na 4 dagen, Dus oké!

Uitzonderlijke producten aan faire prijzen

Spaanse wijnen kende ik al. Bij Shopandalucia mocht ik kennis maken met enkele "echte" vleeswaren. Nu was het de beurt aan de "Spaanse koekjes". Een heel andere soort dan wij gewoon zijn. Is een heerlijke openbaring geweest. Ik voel me reeds een beetje Spaans!

supersnelle levering tegen super prijzen!!!

Ik was uitermate tevreden over de vlotte afhandeling van de bestelling. Tot binnenkort!

prima info, snelle levering!

mijn gewenste product eenvoudig kunnen vinden en bestellen. Levering was snel.

excellente service

goede kwaliteit aan redelijk goedkope prijzen.

Alles is prima verlopen

Prima produkt,goedkoper dan elders

Leveringprobleem

Het geleverde pakket was niet conform met het bestelde product.na een telefoontje het ontbrekende zelf gaan afhalen dit zonder enig probleem wat dan wel een positief punt was

Vlotte service, en correct.

Keurige levering, prima verzorgd

In de afgelopen jaren alle bestellingen prima verzorgd.

Top website met correcte opvolging!

Gemakkelijk om producten te bestellen, betaalproces duidelijk, communicatie met shopeigenaar helemaal TOP! Producten als allerbelangrijkste helemaal zoals verwacht: Héérlijk! Ik ben een tevreden klant!

Halve levering

Ik had een oliekannetje en flesje olie besteld. Het kannetje was helaas niet leverbaar. Ze storten het geld keurig terug op de rekening. Fijne olijfolie

De beste Spaanse “winkel”

Echte authentieke Spaanse producten die je nergens anders vindt, mijn favoriet is de Mojama

Snelle en correcte levering

Zondagavond besteld, dinsdagochtend in huis en nog een gratis attentie erbij, top

'S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Keurige service en goede producten.

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela