Goede leverancier van Spansen producten

Mijn ervaring is er goed producten die je besteld zijn de volgende dag binnen. Ben er erg tevreden over

Goede producten en makkelijk dat je ze nu altijd dichtbij kan kopen . Snelle verzending en goed verpakt.

Ruim assortiment. Heerlijke producten. Snelle levering.

Goed verpakt, juiste Spaanse product.

Helemaal tevreden.

Vlugge levering

Mijn eerste bestelling gedaan, zal nog bestellingen doen

Gewoon correct

Correct

Ik kroegentocht precies wat ik bestelhetn.

Zeer correct en snel gehandeld

We hebben hier al een paar keer besteld. Deze werd steeds snel en correct afgehandeld.

Alles werd correct opgevolgd!!!

Alles verliep heel vlotjes. Er was een vertraging vanwege geen voorraad van een bepaald product, maar daarover werd zeer goed gecommuniceerd via mail! Ik ga zeker nog bestellingen plaatsen, indien nodig!!! Top!!! Vriendelijke groeten. Wally Van Roosbroeck.

Heerlijk

De worst die wij besteld hadden, was iets later, bezorgd, maar we werden netjes op de hoogte gehouden. En hij was heerlijk!

prima service

zoals beloofd op hun website, bestellen voor 22u is leveren de dag nadien en was effectief ook zo

Met goede service

Fijne producten

Goede snelle services

Idd voor 10.00 besteld ,de volgende dag in huis. Ik ga zeker vaker van deze site gebruik maken.

Correcte en snelle levering

Goede makkelijke site en snelle levering

Na 1 telefoontje over een artikel wat nog niet op voorraad stond. Staat het na 5 min wel goed en kunnen bestellen. Diezelfde avond was het al verstuurd. Mooie snelle service.

Keurig!

Correcte communicatie, vlotte levering, goede producten :-)

Top webwinkel met prima service!

Duidelijke website met leuk assortiment en blog voor de lekkerste tapas en gerechtjes. Bestelling snel in huis..

Wel oke

Jammer dat de fles bodywash iets gelekt had.

uitstekend

bestelling bij vragen chat online zeer vlugge levering uitstekende kwaliteit en prijs voordelig een woord TOP

Super snelle levering👍

Met de producten kennis gemaakt in Spanje gaan zoeken op internet, en bij jullie terecht gekomen.Super content en snelle levering.

Super snelle levering

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Ik had al een goede ervaring met Shopandalucia en dat is niet anders sinds mijn laatste bestelling. Vreemd vind ik het wel dat veel deo sticks los gekocht kunnen worden, maar precies degene die ik graag wil (Tulipan negro) gaan nu per 12 en dat vind ik als particulier echt te veel. Vorige keer ging dat nog wel en ik hoop dat dit weer aangepast gaat worden.

Geen oordeel

Geen commentaar