uitstekend

zeer snelle levering van een eerste klas produkt voor een eerlijke prijs, prima

goede service en snelle levering

Ik werd online via de chat onmiddellijk geholpen op een correcte en vriendelijke manier. De bestelling verliep vlekkeloos, en de levering geberude bijzonder snel. Alles samen een uitstekende ervaring!

Bestel een paar keer per jaar douche en deo, altijd keurig afgehandeld.

Snel en correct

Eerste ervaring met online-aankoop hier , Snel , correct , aan te bevelen.

Het is heel lekker ik drink Het altijd tijdens mijn vakantie in Spanje

Perfect!

Verschillende artikels besteld, gelijk een trace nr ontvangen dus kon men pakje netjes volgen en zeer snel zonder enige schade thuis aangekregen. Dus gewoon perfect.

Online besteld en snel bezorgd

Ik had o.a. wasverzachter besteld, datum op de fles was februari 2017 en het rook echt niet lekker, bedorven geur, heb het weggegooid. De andere artikelen waren prima in orde.

Lekkere producten

Snelle en voltte levering , lekkere producten

Bestelde producten in prima staat en heel snel ontvangen. Dank je.

Alles zoals vorige keer perfect en snel geleverd. Dank www.retromuseum.nl

Uitsteken

perfect

Overzichtelijke site, scherpe prijzen en zeer snelle levering

Perfecte service

Nadat mijn bestelde product was zoekgeraakt bij postnl, gelijk een nieuw product verzonden en de volgende dag aangekomen.

Goede en snelle service!

Erg snel en makkelijk bestellen, 2 dagen later al geleverd

heel goed!

ik koop al jaren. uitstekend!

Snelle en fijne service

Spaanse biertjes besteld als verassing, snel geleverd en netjes verpakt!

heel goede en snelle service

makkelijke website, productgamma is hier en daar nog wat sober, maar men kan ook niet alles beschikbaar hebben, prompte snelle levering, producten toppie

Tevreden

Levering gebeurde pas na 2 dagen. Maar eigenlijk heb ik daar geen probleem mee.

Er was iets misgelopen bij levering. Na een mailtje, waarop ik onmiddellijk antwoord kreeg, was dit direct opgelost en na 2 dagen was het nieuwe pakket reeds toegekomen. Super.!! Heel goeie service. En prima kwaliteit.

Mijn eerste ervaring is zeer positief. Heeerlijk Spaanse producten en heel snelle levering die nog gratis is ook.

Zijnal langerklant.

Prima verpakt alleen de post duurde lang om te bezorgen.

zeer snelle levering, kwaliteitsproducten

voorzichtig de webshop geprobeerd, elke bestelling zeer snel en correct verpakt geleverd, voor mij betrouwbaar gebleken en verdere bestellingen zullen zeker daar geplaatst worden. aangenaam zo kennis te maken met spaanse producten

Snelle en goede levering, en dit terwijl wij in Nederland wonen. Daarbij heerlijke producten. Een echte aanrader voor Spaanse producten!

zeer goede service en lekkere producten

zeer goede service en de producten zijn heerlijk . Ik maakte een zeer lekker paella met jullie producten . mijn gasten waren meer dan tevreden over mijn kookkunst dankzij jullie producten . ik koop zeker nog bij jullie .

Packetje uitgelopen - top service

Er was iets uitgelopen. Na een telefoontje werd er onmiddelijk actie ondernomen. Top service

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela