Beste, Bedankt voor je opmerking. Onderaan de site staat een link "Spaanse recepten". Wanneer je deze aanklikt kom je op onze blogsute waar je recepten kan terugvinden: https://genietandalusie.nl/ Spaanse groeten, Dirk
Pluspunten
Zeer snelle service! Gebruiksvriendelijke website en veilige betaling. Een absolute aanrader! :-)
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit van producten.
Pluspunten
Mijn favoriete bedrijf waar ik alle heerlijke producten uit Spanje kan bestellen. Ze worden snel geleverd en goed verpakt .
VerbeterpuntenGeen Maar als ik er perse een moet invullen , erg mogen wel nog meer producten in het assortiment:)
Pluspunten
SUPERsnel geleverd! Ik bestelde vorige week mijn pakje paella-rijst en de dag erna had ik het bij me thuis. Perfect.
VerbeterpuntenIk miste iets van logo van Shopandalucia in het pakje! Zo geen flyer, geen visitekaartje, geen balpen...niets extra's. Dat doen de meeste Nederlandse webshops wel. Ik heb voor Shopandalucia gekozen specifiek omdat ze Belgisch waren. Ik mis wel de Nederlandse commercialiteit ;) Ik wou een deel van mijn bestelling cadeau geven aan iemand en kon er dus niets van reclame bij geven van oorpsprong, jammer.
Beste, Bedankt voor je reactie, bedankt voor de tips. Echter een opmerking ivm gratis te verzenden. Welke webwinkel in delicatessen ken je die alles gratis verzend ? Of wel zal deze dan aan hogere prijzen moeten verkopen want de verzendkost die de webwinkel aan de koeriers moet betalen moet natuurlijk wel ergens van komen. En natuurlijk mag je ook niet een gewone webwinkel vergelijken met bol.com giganten.
Pluspunten
De bestelling word redelijk snel geleverd en je word goed op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevind en wanneer het word bezorgd
VerbeterpuntenWat de frisdrank betreft is het best kort op de datum. Beetje jammer anders kon ik wel meer tegelijk bestellen in plaats van na een paar weken weer te moeten bestellen.
Pluspunten
los productos excelentes
Pluspunten
Helemaal tevreden, goede service en kwaliteit, veilig verpakt en snelle levering
Pluspunten
Goede service en prima producten
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntenvoor mij nvt
Pluspunten
Snelle levering en goede producten! Top!
geen
Pluspunten
Een aanrader, zowel de producten als de perfecte levering!
Pluspunten
Zeer lekkere beenham
Pluspunten
Ik ken het product al jaren. Ben blij om dit in België te kunnen aanschaffen
VerbeterpuntenIk dacht dat het binnen de 24 uur zou geleverd worden. Maar het was langer. Zo niet verkeerd gelezen op de site.
Beste Nancy, Wij vermelden op onze site dat onze koeriers binnen de 24 uur leveren op werkdagen in 98% van de gevallen. In dit geval heeft PostNl in de trackingcode vermeld dat er een dag vertraging was. DatumTijdPlaatsStatus wo 20 feb.16:40BEZending is bezorgd wo 20 feb.10:36BEBezorger is onderweg wo 20 feb.05:20BEZending is gesorteerd di 19 feb.23:25NLZending is gesorteerd di 19 feb.08:47NLBezorging is vertraagd di 19 feb.00:51NLZending is bij PostNL ma 18 feb.18:29Zending wordt verwacht, maar zit nog niet in sorteerproces Spaanse groeten,Dirk
Pluspunten
Snelle service , alles netjes en correct geleverd, heel vriendelijk
Pluspunten
alles prima in orde en lekker
Pluspunten
Heel vlotte levering,en hele goeie Spaanse produkten. Zeker een aanrader.
VerbeterpuntenGeen voor het ogenblik .
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela