Pluspunten
Super snelle reactie en heel behulpzaam
Pluspunten
correcte en snelle levering.
Pluspunten
Voorql snelheid van levering
VerbeterpuntenHad Kleine Zak koekjes besteld en die kwamen verbrijzeld aan, miss bien rekening mee Holden als er in een doos zware en hele lichte dingen zitten
Hebben dit met onze inpakdienst besproken en wordt hier in de toekomst nog meer nadruk opgelegd. Groeten, Dirk
Pluspunten
Snelle levering, redelijke prijzen
VerbeterpuntenPrima zo.
Pluspunten
snelle en correcte levering
geen service en levering waren correct
Pluspunten
Pan kwam niet tijdig aan wegens black friday maar firma schopandalucia heeft dit prima opgelost
Pluspunten
Supper snelle levering
VerbeterpuntenZou het niet weten
Beste, Bedoel je dan grotere verpakkingen? Groeten, Dirk
Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit!! Veel vet, slechte smaak. Durven het produkt niet als cadeau afgeven
Beste, Dit hebben we met jou besproken en in de toekomst gaan we nu bij iedere bestelde ham meer snij info meegeven. Want het is echt zeer belangrijk hoe je een ham begint aan te snijden; We zijn beiden overeengekomen om dit op te lossen. Spaanse groet, Dirk
Pluspunten
Goede producten en razendsnelle levering (de dag nadien).
Pluspunten
Hm van Scheppingenbeheer
VerbeterpuntenHm van Scheppingenbeheer
Pluspunten
Snel, goed verpakte waren
VerbeterpuntenDe door mij gekochte serrano ham was wel ietjes te vet
Pluspunten
bestelling snel geleverd
Beste, Handcrème met olijfolie hebben we wel degelijk in ons assortiment: https://www.shopandalucia.nl/non-food/spaansezeep/huidcreme/bodycreme-olijfolie-babaria-corporal https://www.shopandalucia.nl/non-food/spaansezeep/huidcreme/deliplus-nutritiva-huidcreme-met-olijfolie Groeten, Dirk
Pluspunten
Steeds goede kwaliteit en op tijd geleverd
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela