Pluspunten
- vandaag besteld, morgen geleverd - aanbod van producten
Pluspunten
Super, snelle levering, goede producten. Onze gasten van de paella zo lekker!
Pluspunten
De bestelling was idd dag na bestellen geleverd! Super snel dus! Ik werd ook goed oo de hoogte gehouden van waar het pakje was... super!!!!
Pluspunten
snelle cervis
Verbeterpuntenwe waren tevreden over de gevraagde producten
Pluspunten
Zeer tevreden over tortilla pan.En leuke spaanse spulletjes voor onze kleindochter ze was er heel blij mee. En de zeer snelle levering
Pluspunten
Duidelijke we site, snel geleverd, goede communicatie
VerbeterpuntenMisschien wat receptjes meeleveren
Pluspunten
Heerlijk die producten waan me helemaal in Spanje
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
snelle en correcte levering !
Pluspunten
Gewoon alles perfect.
Pluspunten
Snelle levering,alles zeer netjes en stevig verpakt.Top bedrijf!
Pluspunten
Prima telefonisch te woord gestaan omdat het betalen niet lukte! Keurig !
VerbeterpuntenAlle betaalmogelijkheden vooraf nog eens tegen het licht houden. Gewoon via een bank iets overmaken is wel zo eenvoudig .
Als je kort bij woont zou het mogelijk moeten zijn om je bestelling af te halen
Pluspunten
Supersnel ! De dag na de bestelling konden we al beginnen smullen !
Pluspunten
Supersnelle levering. Precies dat geleverd wat besteld is.
VerbeterpuntenZo doorgaan!!!!
Pluspunten
Snelle levering en zeer goede kwaliteit.
Ik had een product waarover ik wist dat het wat kon op zich laten wachten. Op zich zelf geen probleem, maar het zou wel interessant zijn als we wisten wanneer de volledige bestelling effectief op de post gaat (door een mailtje te sturen bv.) Voor de rest prima werk hoor. Henri Peeters
Beste, Uw bestelling is toch volledig bezorgd op 12 juli ?
nvt
Pluspunten
Goede producten en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Lugar Guerrero 5