Snelle levering en goed verpakt.

Duidelijk, Snel en netjes

Website is duidelijk opgezet Snelle levering en netjes verpakt

Vvvv

Bbbbbb

Prima, leuke extra attentie en bedankje. Duurde iets langer maar heeft te maken met verhuizing.

Ik had iets besteld wat niet op voorraad was en werd toen gebeld of ik een alternatief wilde of niet. Dit werd goed opgelost en ben erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Het was de eerste keer dat ik hier heb besteld, maar ga dit nu zeker vaker doen.

Supergoed

Heel vriendelijke, persoonlijke hulp.

duidelijke communicatie, snel verstuurd.

niet alles was op voorraad, wat ook te zien was op de website. er werd duidelijk gecommuniceerd wanneer dit verwacht werd en is ook meteen verstuurd.

Goede snelle service

Goed geholpen door medewerker in Neede nadat ik mijn cadeau bon niet meer in Doesburg kon verzilveren.Ze hebben er een digitale bon van gemaakt zodat ik alsnog mooie spullen online kon kopen.Top service!

Goede producten en klanten vriendelijkheid!

Super service

Gebeld toen een product niet op voorraad was en alternatief besproken. Nabestellingen was geen probleem en kon nog toegevoegd worden.

Mooie producten, netjes verpakt, snel verzonden…

Mooie producten, netjes verpakt, snel verzonden… Top winkel!

Prima levering

Leuk dat er een hand geschreven kaartje er bij is.

geen op- of aanmerkingen

potloden besteld, kreeg direct een email dat de bestelling betaald was en in behandeling. Volgende dag mededeling dat het pakketje verzonden was.

Snelle levering, netjes verpakt, goed gecommuniceerd. De En veel goede artikelen !

Goed, snelle verzending.

Goed, snelle verzending.

Goede adviezen en kennis

Alles is prima met een kanttekening bij het zoeken in de website niet makkelijk dat de product naam op de verpakking niet gelijk is in de webshop. En jammer dat jullie nu ver weg zijn. Maar zal dit telefonisch en via webshop overbruggen. Veel succes gewenst. Groetjes Albertine Wissink

Mooie spullen, snel geleverd

Goeie aanbiedingen, mooie spullen en leuk zo’n cadeautje erbij! En een persoonlijk geschreven bedankje doet het ook altijd goed!

Levering was snel, ook een cadeautje ontvangen, dank!

Heel goed.

Bestelling netjes verpakt en goed afgeleverd, vriendelijke mensen.

Lekker snelle correcte levering

Zie bovenstaande

Super snel verstuurd

Zeer snelle levering en ook nog een persoonlijk bedankje met gift! Al jullie vvv kaarten zouden accepteren zou het helemaal geweldig zijn.

Gemakkelijke website en goede service. Meedenken als een product niet leverbaar is.

Mooie aanbiedingen en goede kwaliteit!

Online is het fijn winkelen!

Snel en goed!

Helemaal goed.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!