Wordt altijd correct behandeld , goede service. Ik been heel tevreden!

Geheel naar mijn verwachting

Ik had een bestelling geplaatst en bedacht om nog iets erbij te bestellen. Gezien eventuele extra verzendkosten een mail verzonden. Direct antwoord hierop ontvangen en was geen enkel probleem om product bij te voegen. Een nota ontvangen en alle producten in 1 levering mogen ontvangen. Nette snelle mailwisseling en ik ben zeer tevreden en zal zeker nog meer hier bestellen.

Goed contact en betrouwbaar

Mijn bestelling was Nog niet in voorraad maar het personeel hield mij goed op de hoogte over de status van de bestelling tot dat het verzonden kon Worden. Prima levering ook Verder.

Vriendelijk geholpen, ik kon vinden wat ik zocht en kreeg ook de gelegenheid rustig rond te kijken.

Duidelijk & Snel

Ik heb voor het eerst besteld bij Kunstburg. Je wordt heel netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Daarnaast is alles goed en veilig verpakt. De verf kan niet anders dan heelhuids bij je thuis aankomen. Één van mijn bestelde producten was er niet. Ik werd direct gemaild hierover. Ik mocht kiezen om te wachten of voor een ander product gaan. De klantenservice is daarom in mijn ogen hulpvaardig, gewoon goed!

Voor het eerst wat besteld. Maar ben dik tevreden over de afwikkeling van mijn bestelling. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Ik heb mijn adresje gevonden voor mijn verf. Ik heb de naam ook al doorgegeven aan een vriendin die ook schildert.

Online besteld, goedkoopste prijs, snelle levering en netjes verpakt! Leuk dat persoonlijke kaartje. Alleen jammer dat niet alle kleuren op voorraad waren, had er nog graag 4 kleuren bij gewild. Jammer dat ik nog nogmaals moet bestellen en dan weer verzendkosten kwijt ben. Verder top en voor herhaling vatbaar!

Snelle goede

Snelle goede levering voor mijn vriendin.

Snelle en zorgvuldige afhandeling bestelling

Zeer persoonlijke benadering via mail

Wederom een uitstekende zending producten.

De voor ons bestemde producten zijn snel en compleet geleverd. Daarnaast valt ons steeds weer de klantgerichte en positieve klantvriendelijkheid op. Kortom, een uitstekend leverancier van teken- en schildermaterialen.

Geweldig zaak online, als de winkel verkoop

Snel en netjes geholpen. Een dikke 10

Uitstekende service, vriendelijke mensen.

Ik ben wel tien keer in de mooie winkel geweest om me te verlekkeren aan de Faber Castel Polychromes kleurpotloden zonder dat ik het gevoel kreeg, daar heb je haar weer. Nu heb ik éindelijk een grote doos gekocht! Wat zijn ze mooi en wat ben ik er blij mee. Ik had ze online besteld maar in de winkel ben ik ze gaan ophalen. Toen ik binnenkwam wist ze gelijk dat ik voor die doos kleurpotloden kwam, hahaha omdat ik al zo vaak had gekeken waarschijnlijk. Ik ben nu gestart met een online cursus bij 'de Tekenwijzer' dus ik zal komend jaar ongetwijfeld nog vaker een bezoek brengen aan deze ruim gesorteerde en prachtige winkel in het mooie Doesburg.

Zoals altijd was alles prima in orde! Snelle levering!

Goede service!

Ik heb een setje primatek van Daniël smith gekocht voor een leuke prijs. Enig minpuntje is dat het niet op voorraad was en ik dus wel even heb moeten wachten. Misschien goed om te vermelden op de website dat soms iets toch nog besteld moet worden terwijl het op voorraad staat. Mijn complimenten voor de uitstekende verpakking en snelle verzending. Met een leuk extraatje erbij. Kortom een aanrader!

Heel goed!

Super snelle levering, mooi procuct en leuke attentie dankjewel!

Altijd perfect

Ik heb al vaker besteld bij Kunstburg en alleen maar positieve ervaringen, altijd perfect!

Elke keer weer blij met mijn aankopen die snel en zeer goed verpakt worden verstuurd. En een kadootje. 😊

Perfect.

Snel geleverd, mooie prijzen en een groot assortiment. Heel tevreden.

Mijn bestelling razendsnel in huis

Zeer positief

geweldige service

Had 2 kadobonnen en werd zonder probleem omgezet tot 1, ook de levering was erg snel en dat handgeschreven kaartje voelt zo persoonlijk aan. En dan ook nog een pastelmat op karton gratis erbij. Hoop dat jullie de merken van pastelpotloden nog gaan aanvullen :) mvg Anita

Vlotte levering van de Derwent carry all bag!

Geweldig! Het handgeschreven bedank kaartje met als cadeautje een mooi Derwent potlood! Dank u wel!

Joeperdepoepie !!!!

Zeer zorgvuldig ingepakt, een prachtig blik met potloden, die heel fijn zijn om mee te werken en bovendien heel aparte kleuren. Heel leuk en attent vond ik het handgeschreven kaartje dat met een bedankje op een nieuw potlood uit de collectie van Derwent vast zat .kortom chapeau , kom zeker een keer terug. Minpuntje de website loopt niet echt lekker.

goede webshop

snel en netjes geleverd en altijd een vriendelijke notitie erbij

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!