super snel en goed

Ik kon nergens snel Alkyd verf Van Dijck bruin krijgen. Stond wel online bij Kunstburg en werd binnen 2 werkdagen afgeleverd. Meteen maar wat meer kleuren bijbesteld, ben erg blij met jullie voorraad beheer.

Grote expertise en zeer behulpzaam

Zeer goede ervaringen met de online store. Maar het haalt het niet bij de fysieke winkel. Ik raad Kunstburg iedereen van harte aan.

Snelle en zorgvuldige levering.

Goede service.

Het duurde een paar daagjes voordat ik mijn bestelling kon ontvangen, omdat Kunstburg zelf nog in afwachting was van een levering. Hiervan brachten ze me wel gelijk van op de hoogte en ook hielden ze me dagelijks op de hoogte vd levering.

Het kwam mooi op tijd voor de les en Ook leuk dat cadeautje

Top, goede advies.

besteld en volgende dag in huis

Tevreden

Mooie website, duidelijk overzicht. Snelle levering en goed verpakt.

Snel en correcte afhandeling.

Overzichtelijke website, mooie prijs, goed verpakt en duidelijke informatie over bezorging.

Dat wat ik op kunstgebied bestel, altijd correct en volgens afspraak wordt geleverd.

Kunstburg heeft aantrekkelijke prijzen en schappelijke verzendkosten waardoor het voor mij niet moeilijk is om een keuze in leverancier te maken. Kunstburg mijn leverancier

Keurig mijn bestelling ontvangen

Voor herhaling zeker

Veel keus, niet duur en werd correct op de hoogte gehouden betreffende de levering van mijn producten, zelfs met kleine attentie erbij. Ga hier zeker vaker producten bestellen. .

top service, goede prijs, ruim assortiment

goed product voor een scherpe prijs!

Snelle levering met een leuke attentie en kaartje erbij. Prijs was beduidend lager dan andere aanbieders.

Gunstige prijzen en prima communicatie omtrent de levering van bestelde producten.

De prijzen van aquarelverf zijn beduidend lager dan bij andere webwinkels. Verzendkosten vallen mee. Prima communicatie. Op de dag dat ik mijn bestelling had gedaan, kreeg ik dezelfde dag nog een mail dat mijn bestelling een dag later verzonden zou worden, omdat een van de producten de volgende dag weer op voorraad was.

Fijne shop, goede communicatie en snelle levering !

Ik kom hier zeker terug !

Gewoon goed!

Meedenkende mensen, vlotte levering, goed verpakt, een plezier om te ontvangen. Presentje maakt het af!

Zoals gewoonlijk: goed!

Ik moest deze keer wat langer op mijn bestelling wachten i.v.m. leveringsproducten vanuit Frankrijk. Verder allemaal prima zoals gewoonlijk!

bestelling liet erg lang. op zich wachten.

zelfde als boven

Prima web site en fijne meedenkende mensen

Een prima ervaring met mee denkende mensen, goede materialen, prima verpakt en vlot thuis ontvangen

Super snelle service, mooie prijzen, tevreden!!!

Ik mag graag bestellen bij kunstbrug. Super snelle levering en altijd een leuk extraatje bij de bestelling. Super leuk!! Tot de volgende vestelling

Groot assortiment en een fijne service.

Snelle levering en een leuk passend extraatje om uit te proberen.

Prima, correcte levering!

Helaas, wat langer moeten wachten omdat de door mij bestelde artikelen niet voorradig waren, en langer op zich lieten wachten dan voorspeld. Echter netjes op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling, en uiteindelijk keurig verpakt en compleet mijn bestelling ontvangen.

Snelle service, goed verpakt en erg leuk een extra presentje!👍❤️

Snelle correcte levering.

Snelle en correcte levering aan een nette prijs.

Goed advies, snelle verzorgde levering

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!