Snelle levering, top webshop

Snelle levering met een kleine attentie erbij. Levering ook goed kunnen volgen met track and trace

voor herhaling vatbaar

En elle levering, goed jeu de en prijzen

Goede kwaliteit, prijs en bezorging.

Mijn bestelling werd snel geleverd, en was goed ingepakt, met een kleinigheidje extra en een persoonlijk berichtje erbij. Erg leuk.

Fijne online winkel

Geen ervaring met/in de fysieke winkel, maar het online winkelen, met bijbehorende e-mails etc. verliep goed.

Supergoed!!!

Prettig en deskundig telefonisch advies! Bestelling vervolgens snel en goed geleverd! Goede prijs en prachtig mooie spullen!!! Kortom een super (web)winkel!!!

Snelle levering, als t art niet op voorraad is word je n Alternatief geboden . Goeie service.

Ik ben heel tevreden!

Zonder problemen mijn product bij hun kunnen vinden en kunnen bestellen, twee dagen later had ik het al thuis, netjes ingepakt! Je kunt het pakje makkelijk volgen via de link dis ze in de e-mail zetten.

Snelle levering, prima service

Na het plaatsen van mijn bestelling bleek 1 papierblok niet op voorraad. Hierover werd ik keurig geïnformeerd, waarna er een creditnota werd gestuurd. Netjes afgehandeld, bestelling keurig verpakt met altijd een leuke attentie.

Super ervaring!

Ik bestel al voor de tweede keer. Snel verzonden, netjes ingepakt en elke keer een kleine geschenkje toegevoegd! Top! Ik blijf hier mijn kunsbenodigingen te bestellen!

Zoals altijd prima.

afhandeling niet geslaagd

Volgens mij had ik een Rembrandt pastel aanbieding gekocht voor portret. Dit bleek toch een algemeen pakket te zijn. Bij de bevestiging van de online aankoop stond geen P achter de bestelcode. Ik had het ook niet kunnen zien, want bij de bevestiging weet je niet wat de code is, en let je alleen op de beschrijving en niet op de code, laat staan met een P erachter. Ik moest de bestelling dus opnieuw doen en het foute pakket terugsturen . Kosten extra voor mij 6,95 Euro! Dan zou toch op zijn minst de kosten van het nieuw bestelde pakket kunnen vervallen!

Slecht verzonden.

Als ik voor bijna 90 euro aan potloden bestel, verwacht ik wel dat deze goed verpakt worden (bijvoorbeeld in bubbel plastic). Ze waren nu echter alleen in een papier gewikkeld. Heb wel telefonisch afgesproken dat als er iets mee is, degene die ze kado krijgt met kerst, terug mag komen. Ze legde aan de telefoon ook uit dat dit niet de gebruikelijke manier van verzenden is.

Snel, betrouwbaar, vriendelijk, goede kwaliteit

Voordelig en klantvriendelijk

Ik bestel regelmatig. Medewerkers zijn heel goed bereikbaar voor vragen, heel klantgericht. Als iets niet op voorraad is dan laten ze het meteen weten en houden zich aan de verwachtte leverdatum. Ik bestel regelmatig en na elke order krijg ik meer dan een verzoek voor deze beoordeling en zelfs nadat ik de beoordeling heb ingevuld krijg ik nog steeds verzoeken. Ik zou wel willen beoordelen maar dan om de zoveel bestellingen.

Uiterst klantvriendelijk met grote kennis van de producten

Het is een zeer prettige zaak waar mensen werken die niet alleen uiterst vriendelijk zijn maar ook grote kennis hebben van de producten die in de winkel liggen. Mijn leerlingen verwijs ik dan ook graag door wetende dat ze bij de Kunstburg goed en kundig geholpen en geadviseerd worden.

Alles tip top in orde

Alles in orde

Super fijne winkel met erg goede service

Altijd snelle goed verzorgde leveringen en erg goede communicatie.

Super snelle verzorgde internet levering.

Selecteren in de shop zou iets sneller kunnen, levering uitstekend!

In de shop kan je niet altijd direct je product toevoegen aan de winkelwagen en moet je eerst doorklikken en dan moet je even wachten, misschien dat dat iets sneller kan. Verder heel tevreden en snelle levering, duidelijke communicatie en leuke attentie!

goede kwaliteit, snelle levering volgens afspraak.

Snelle levering, goed verpakt en een aardigheidje erbij.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

mooi product, snelle verzending, goed verpakt !

Blij verrast door het persoonlijke kaartje dat bij gesloten was.

hele vriendelijke mensen in een prachtige winkel

Zeer vriendelijk en behulpzaam. prachtige winkel. via webwinkel gaat ook prima.

Netjes en persoonlijk beholpen

Persoonlijk geholpen

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!