Zeer tevreden met de producten en de communicatie aangaande mijn bestelling.

netjes

snel en adequaat, maar teveel verpakkingsmateriaal

Eerste keer bestelling gedaan. Verliep snel en goed. Verbeterpunt m.i.: gene doosje voor 4 stiften, maar envelop-verpakking. die kan door de brievenbus, geen dure pakketbezorging en niet zovele onnodig papier en karton

Snel en netjes verzonden. Leuke attentie bij verzending.

Perfekt!

Ik ben erg blij met het krijt, en ook met de snelle levering die met zorg was ingepakt! Ook erg attent waren de krijtjes om te proberen! Verder was de communicatie ook prima! Al met al een reden om weer te bestellen!

Uiterst tevreden mijn producten ontvangen!!

Ondanks uw verhuizing bleef u duidelijk en transparant naar mij als klant.

In één woord: GEWELDIG!

Zeer klantvriendelijk en altijd een top service. Wij zijn blij met jullie. Een dikke 10!

Helemaal Super

Eerste keer, maar super tevreden. Snelle verzending, goed verpakt, leuke aanbieding.

goed verpakt

De potloden waren goed verpakt, zodat ik niet bang hoefde te zijn voor breken. Kreeg er zelfs een extra presentje bij, heel erg blij mee.

tevreden

de producten zijn prima in orde, helaas is de levering via GLS erg slecht. ze sturen allerlei mails waar tegenstrijdige info opstaat. gelukkig is de levering alsnog na 2 dagen gebracht. ik zou een andere courier kiezen.

Bekwaam, vriendelijk en behulpzaam

Ik kom hier graag, naast hun uitgebreide assortiment, zijn ze zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook mijn bestelling over het internet werd netjes afgehandeld.

Heb mijn twijfels.....

Ik heb 2 bestellingen gedaan. De eerste kwam heel vlot binnen De tweede zit ik nog steeds op te wachten. Het zou na de verhuizing zo snel mogelijk verzonden worden maar ik heb nog niets gehoord of gezien.

Mooi verzorgd en goed verpakt

Mooie spullen verzorgd verzonden

Mooie producten, zorgvuldig verpakt.

Bij Kunstburg vind je kwaliteitsproducten voor concurrerende prijzen en soms extreem goede aanbiedingen. Leveringen worden altijd heel goed verpakt (luchtkussentjes, verf dichtgeplakt), waardoor er niets beschadigd raakt tijdens transport. Aanrader!

Goede ervaring met Kunstburg. Goede prijs, snel geleverd, goed ingepakt, leuk kaartje erbij. Helemaal top.

Snelle levering en prima prijs!

Vlotte service

Netjes verpakt geleverd

Verzorgd en snel geleverd

Prettig met een persoonlijke tintje

Het bestellen en betalen ging eenvoudig. Gebruiksvriendelijke site. Pas NA het betalen kreeg ik de kortingscode te zien, vanwege uw verhuizing..........maar ja, toen had ik reeds betaald en had ik geen profijt meer van de korting. Ik vond het gummetje heel leuk, dat ik in de doos aantrof, evenals het persoonlijke kaartje

Goed. Netjes geleverd.

Geen bijzonderheden

In 1 woord klasse

Ze nemen alle tijd voor je, maar het advies is ook super. Hier wordt je geholpen waar andere bedrijven zeker een voorbeeld aan kunnen nemen.

Topservice

Nette en snelle service. Netjes verpakt en zelfs een extraatje in de doos en een vriendelijk kaartje erbij.

Prima bedrijf

Goede communicatie, producten goed verpakt en snel verstuurd

Geweldig!

Prima producten, prima prijs, goed advies, snel geleverd en nog een cadeautje toe. Wat wil een mens nog meer?

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!