Betrouwbaar

Snelle levering, goed ingepakt, zelfs een cadeautje. Het zit hem soms toch in de kleine dingen.

Uitmuntend

Gewoonweg super

Mooie produkten, snelle levering

Prima service en goede service

kreeg bericht dat het produkt in de loop van de week binnen kwam en daarna meteen tot verzending zou overgaan. dit is ook gebeurd. 3 dagen na mijn bestelling werd het afgestuurd en had het de volgende dag al binnen. keurig verpakt; geen breuk. prima geregeld.

Absolute aanrader om te bestellen bij Kunstbrug

Pas voor de 1e keer heb ik wat besteld bij Kunstbrug. Mijn artikel kon ik hier het goedkoopste krijgen en het leek me gezien de reviews een solide adres en dat bleek juist. Snelle levering, goed verpakt met heel leuk, een kleine attentie erbij. Dankjewel mensen van Kunstbrug.

prima communicatie

Ondanks de vertraging hele goede service en communicatie! Met zorg ingepakt.

Snelle levertijd en goede afhandeling.

Een pakketje besteld en kon via track en tracing zien dat het snel verstuurd was. Helaas door een fout van de post het pakketje te laat bezorgd gekregen Maar alles is goed opgelost.

Mooie producten en goede levering

Ik werk graag met 1 soort papier wat moeilijk te verkrijgen is, maar bij Kunstburg is het altijd voorradig én voor een goede prijs. Levering is snel en netjes en ook nog een klein presentje en bedankje erbij: top dus!

Heel ruime sortering, altijd alles op voorraad leverbaar en supersnel geleverd, BRAVO.

Heel ruime sortering, altijd alles vanuit voorraad leverbaar en supersnel geleverd. BRAVO, een DIKKE PROFICIAT Bovendien zijn de prijzen heel schappelijk en bij U kan ik vaak producten bij U kopen, die andere kunstwinkels nauwelijks of niet op voorraad hebben.

Snelle levering, goed verpakt en een kaartje met een persoonlijk dank je wel. Altijd leuk.

Snelle perfecte levering!

Zoals eerdere bestellingen ook nu weer snel geleverd, keurig verpakt! Een mooi kaartje en bedankpresentje maakt het pakje openen als het openen van een cadeautje. Dank jullie wel en zeker tot een volgende keer!

Brilliant service, friendly communication and fantastic prices

I found everything I was looking for (and more). Very happy with the internet shop, clear and full of good quality, very competitive priced products. Ordered twice now from Kunsburg, both times the packets arrived in perfect condition, very happy with the attention given on making my art items safe and secure to be posted. They also add a small gift, to which I am very pleasantly surprised by with a sweet note attached. A lovely way to do business. A happy customer.

Alles is gegaan zoals verwacht.

Alles gegaan zoals verwacht.

Alles super, pakket 20 uur na bestellen in huis, top.

Goeie service en snelle levering

Super snelle levering. Netjes verpakt met een persoonlijke nota erbij.

Prima service!

Wat een genot om de bestelde produkten zo snel en netjes in huis te hebben. Als je, zoals ik, geen winkels in de buurt hebt is het een genot om te webshoppen en te kiezen uit zo’n uitgebreid assortiment.

Overzichtelijke website, supersnelle levering.

Overzichtelijke website. Is een van de gevraagde artikelen niet op voorraad, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld en en er wordt zo mogelijk meteen een alternatief geboden.

Goede service, duidelijke website en prima kwaliteit.

Levering snel. Communicatie naar de klant is altijd erg duidelijk, ook wanneer producten niet op voorraad zijn en/of later worden geleverd. Goede verpakking en altijd voorzien van een leuk kadootje. Top!

Zeer goede en snelle levering

Volgende dag al in huis en netjes verpakt

Duidelijke site, prijzen zijn in orde, snelle levering.

alles keurig en snel geleverd

prima, en nog bedankt voor het extra potlood !

Goede service.

snelle levering van de bestelling en altijd een klein cadeautje erbij

Goede service. Duidelijke communicatie.

De website zit goed in elkaar. Er wordt goed gecommuniceerd. De artikelen worden goed ingepakt. Wanneer een product niet voorradig is krijg je per mail door dat de leverdatum iets later wordt.

Prima kwaliteit, zeer goed verpakt, snel verzonden en dan ook nog een cadeautje erbij....super....Bedankt!

Vriendelijke hulpvaardige mensen in de prachtige winkel.

Duidelijke communicatie en hulpvaardigheid

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!