Snelle en correcte afwerking

Totaal probleemloze en snelle levering. Het geleverde voldeed aan mijn verwachtingen.

Eigenlijk was alles goed

Bijna alles was top. De laatste punt erbij zou zijn als je bij het bestellen van verf in de webwinkel na het in de winkelmand te doen weer terugkomt bij de andere verven ipv dat je dan opnieuw alles moet aanklikken om weer uit een andere kleur verf te kunnen kiezen

Goed en snel !!!

Bediening is altijd uitermate vriendelijk en behulpzaam samen met een supersnelle levering is dit voor mij een modelwebshop , waren ze maar allemaal zo .

Zeer verzorgd met aandacht verzonden. Goede kwaliteit!

Een directe informele communicatie. Kunstburg is verzorgd en bereid wat extra's te doen voor een goede beleving. Zelfs het toeristische van Doesburg krijgt aandacht in de vorm van stadsplattegrond. Materiaal zeer beschermd verpakt. Kwaliteit van materiaal is zoals verwacht. En bestelling zelfs voor cadeau voorbereid in cadeaupapier. Zeer tevreden!

super snel en mega service

derde bestelling gedaan en er was iets niet op voorraad, nog geen uur later een mail van kunstburg met een voorstel om een vergelijkbaar product daarvoor in de plaats te doen. Dat bleek nog iets goedkoper te zijn dus het wisselgeld zat bij de bestelling op de brief geplakt, geweldig toch!

Snel goedkoop en attent!

Snelle levering, leuke attentie en goede deal voor de Talens Heavy Gel! Mocht ik dit nog vaker nodig hebben en is de prijs zo gunstig weet ik jullie te vinden!

Snelle levering, goed verpakt en leuke persoonlijke attentie!

Snelle levering goed verpakt en leuk dat hand geschreven bedankje!

Snelle service en correct , Met een leuke attentie

kortom positief

Snel en niet duur !

Snelle levering , leuke aanbieding van Amsterdam Expert acrylverf en een mooi potlood als presentje !

Snelle service, erg leuk de persoonlijke noot bij levering!

Redelijke prijzen, snelle en zorgvuldige levering. Heel belangrijk bij potloden. En de persoonlijke noot bij de ontvangst van het pakket is ook erg leuk.

Super service, goed en snel

Dit was mijn eerste bestelling. Prijs/kwaliteit en service heel goed dus graag weer een volgende keer.

Heel zorgvuldig en klantvriendelijk

Heel tevreden over de dienstverlening, heel goed bereikbaar voor vragen, zeer zorgvuldig. Voordelige prijzen vergeleken concurrenten Alleen geen 10 vanwege de webshop die ik echt heel onhandig vind. Zeker omdat ik meestal meerdere artikele bestel ben ik er heel lang mee bezig.

adequate service!

Ging iets niet goed op de digitale snelweg, maar prima en snel afgehandeld.

Vlugge service met een extratje, echt top

zéér aan te raden

Supersnelle levering en goede bereikbaarheid indien je contact wilt.

super

Snelle levering, goede prijzen en mooi assortiment!

Heel correct, snel en nog een leuk presentje...

Het pakketje was de volgende dag al gebracht. Alles netjes verpakt. Dit was de eerste keer, maar zeker niet de laatste bestelling.

Ofschoon ik nog maar en keer iets via de website heb besteld bij dit bedrijf, ben ik zeer tevreden en mijn bezoek aan de website en aankopen zullen zeker herhaald worden.

Goed en vriendelijk en snel

Supersnelle levering , Een mooie kaartje en potlood . Komt heel warm en goed over .

Pluspunten

snelle levering en aangenaam geschenkje

Pluspunten

Vriendelijke en snelle communicatie, zeer degelijke verpakking en zoals altijd een kleine attentie die van harte wordt geapprecieerd. Ik ben een tevreden klant!

Pluspunten

Snelle levering, maar vooral kritisch meekijken met de bestelling en bellen om te checken en te adviseren. Een webwinkel, maar met een persoonlijke benadering van de klant.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, en heel lief een persoonlijk bedankje en gratis cadeautje. Dus al met al een aanrader om hiet iets te bestellen. Bedankt!!!

Pluspunten

vlugge levering en goed materiaal

geen

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!