Goed volgens afspraak

Gekocht omdat het een mooie aanbieding was.

Alles klopt!

Alleen GLS vervoersbedrijf vind ik zeer matig, ze komen niet op de afgesproken tijd, passen de tijd online niet aan. Heel lastig. Binnen 24 uur lukt ook niet is mijn ervaring

Zeer goed verpakt en op tijd geleverd.

Zeer goed verpakt en op tijd geleverd. Aanrader!!!!

lekker snel

Normaal ga ik naar de winkel, maar ze gaan verhuizen, jammer. Ik ga het advies missen, want Neede is net te ver om iets snel te halen. Dus ik heb geprobeerd iets te bestellen, dit werkt perfect.

Ik had vragen en die werden snel en duidelijk beantwoord per mail. Daardoor kon ik een juiste keuze maken, want er is veel te kiezen. Netjes verzorgd ontvangen. Goede service!

In de winkel zeer goed geholpen

Maar mijn bestelling heb ik nog steeds niet

goede duidelijke communicatie

Ik had een bestelling geplaats maar een ding was niet voorradig, ik kreeg dus een email daarover en kunstburg rade een gelijkwaardig artikel aan en dat heb ik gedaan en de volgende dag was het al in huis. zo blij hiermee dankjewel.

Netjes en correct

Met 1 woord geweldig netjes en correct.

Bestelling nog steeds niet ontvangen.

Ik kan niet beoordelen of de bestelling correct is verwerkt. Ik wacht nog steeds op bezorging door GLS.

makkelijk bestellen , snelle levering en een persoonlijk bedankje erbij

Producten zoals beloofd.

Netjes ingepakt en goed bezorgd

Alles is snel en perfect geleverd! Erg blij mee en ook met de gum als extraatje !

Tevreden met bestelproces, snelle levering en geleverde producten.

100% tevreden!

Mooi assortiment, scherpe prijzen, uitstekende service, snelle levering

Ik ben fantastisch door ze geholpen.

PERFECT

Snelle reactie na de bestelling! Snel geleverd en de juiste producten. Dus dikke duim.

Snel

Deze keer was mijnervaring iets minder dan anders. Van de Rembrandt pastelkrijtjes waren er meerdere beschadigd, w.s hebben ze niet vast genoeg in de doos gezeten. Ondanks de grote stikkers FRAGILE weet de vervoerder kennelijk niet wat dat betekent.

Vlot en correcte afhandeling

De eerste keer besteld en zeer tevreden met de informatie die ik kreeg over mijn bestelling en afhandeling. Ook het opvolgen van een backorder werd steeds gecommuniceerd. Zeker een aanrader om terug te bestellen

Goeie deal; snel geleverd

Set pastelpotloden van Castell Faber is een flinke aanslag op de portemonnee. De Kunstbrug had een goede deal. Ook werd het snel geleverd en goed verpakt (breekbaar!) verstuurd. Top.

Prima levering

Prima levering en goede info over de levering. Bezorger daar ben ik niet te vrede over, bij een ander adres afgeleverd terwijl ik wel thuis was. Het was in een hal van een verzorginghuis neer gezet waar iedereen het mee konden nemen.

Ik vond het leuk er een persoonlijk briefje in het pakket zat. En trouwens echt goed zorgvuldig ingepakt!

Snelle levering, goede verpakking, mooie prijzen

In het weekend besteld, levering op dinsdag. Ondanks de duidelijke tape, leek het pakket wat flinke stootjes te hebben opgelopen, waarna de de bezorger het voor m'n neus nog een keer liet vallen. De verpakking was zo goed dat er niet één los potlood stuk is gegaan! Eerste bestelling, maar met deze ervaring zeker niet de laatste!

Fijne webshop met goede spullen. Besteld en alles snel geleverd. Ook fijne klantenservice. Ga echt vaker bestellen als ik iets nodig heb.

Snel en goed. Met vriendelijk briefje erbij.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van verloop bestelling

Vlugge bezorging

Vlug bezorgd, netjes en compact in gepakt. Vond het netjes dat er bij stond. Dat de kwasten niet uit de set leverbaar waren.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!