Pluspunten

Echt heel snel geleverd! Ik had als opmerking erbij gezet dat het voor een verjaardag was (misschien zou het helpen, why not ;) en BINNEN twee UUR kreeg ik al een mailtje dat de bestelling bij PostNL aangekomen was. Eenmaal aangekomen kwamen we er ook nog achter dat het ingepakt was! Superleuk en echte topservice! Dankjewel :)

Pluspunten

Supersnelle levering en aardig, persoonlijk kaartje erbij!

Pluspunten

Alles was netjes aangekomen. Lief bedankje bij mijn pakketje gekregen van het bedrijf zelf.

Pluspunten

Een super snelle en perfecte service en levering. Daags na de bestelling kwam de bestelling al aan op het afleveradres! Vakkundig verpakt. Helaas moet ik nog even wachten om het zelf te zien want de bestelling moet nog een stukje verder reizen dan Nederland

Een account aan kunnen maken op een buitenlands adres zou fijn zijn. Verplicht bij een buitenlands adres gewoon een Nederlands afleveringsadres.

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering en goede informatie over het verloop van de bestelling.

Pluspunten

Snelle, adequate bediening tegen een goede prijs

Pluspunten

Prima snelle levering

Pluspunten

Vriendelijke en goede service en een supersnelle levering !!

Pluspunten

Goede duidelijke communicatie betreffende de feestdagen. En snelle afhandeling ondanks de feestdagen.

Pluspunten

Super snelle service met altijd een attentie!

Pluspunten

Zeer snelle levering en goed beschermd verpakt van losse potloden. Ook fijne service na email contact over de verzending naar een Postnl locatie

Hoewel de verpakking van potloden veilig is voor verzending had ik liever gezien dat dit zonder plastic was gedaan, maar dat ben ik ivm milieu bewustzijn. En ik heb nu besteld omdat ik voor boven de 50€ zat en 5% korting kreeg ivm kerst. Maar over het algemeen vind ik de prijzen iets aan de hoge kant in vergelijking met andere webshops

Pluspunten

Snelle service en denken met je mee wanneer dit nodig is. Kom zeker nog eens terug!

Pluspunten

top service: snelle reactie en meedenken met oplossingen

Pluspunten

Grote keuze, snelle en correcte verzending die met zorg is ingepakt.

Pluspunten

Alles klopte en ik heb de bestelling volgens afspraak gekregen. De prijs was lager dan bij de meeste winkels.

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt, met leuke kerstgroet.

Pluspunten

Een snelle levering en zelfs een verassing met een leuk kaartje erbij! Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

Zeer vriendelijke mensen staan voor je klaar je kan er met je vragen terecht en als er iets niet is bellen ze je op om dat door te geven en een alternatief voor te stellen ga daar zeker in de toekomst meer bestellen. Mvg Luus

Pluspunten

Snelle levering, gunstige prijzen, goede service ook bij naderhand aanpassen van de weborder

Wanneer er een ander artikel in een (verzamel)verpakking zit dan dat er op de buitenkant van de verpakking staat gedrukt, dan graag dit aan de buitenkant van de verpakking aangeven, of de gedrukte tekst doorkrassen, zodat je weet dat er iets anders in de verpakking zit dan wat er op de buitenzijde staat vermeld; dit voorkomt de veronderstelling dat er onjuiste artikelen zijn geleverd

Pluspunten

Snelle levering van de bestelling, netjes verpakt. Professionele afhandeling, ik ben tevreden!

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Het personeel denkt met je mee, geeft goede suggesties, is enthousiast. Ik heb mijn winkel gevonden!

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie!

Geen!

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!