De informatie de ik kreeg van de verzending dat het potlood.er niet was en de goede kwaliteit van het opspeuren van het pakje

Na dat mijn bestelling zoek was geraakt is het goed opgelost.

Prima verpakt ,volgens afspraak geleverd

Fantastisch!

Rembrandt Pastels. Alles mooi ingepakt om breuk te voorkomen, een waarschuwingsbriefje dat de lades niet vast zitten én een kaartje met veel plezier! Wat wil een mens nog meer? Een leuke prijs? Ook daar voldeed Kunstbrug aan. Hier een tevreden klant.

Uitstekende service

Uitstekende service, goede verpakking van kwetsbare producten. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Super gauw bezorgd

Snel bezorgd

Prima webshop

Artikel snel geleverd ze zijn scherp geprijsd en een vriendelijk persoonlijk kaartje bijgevoegd… altijd leuk Aanrader!

Makkelijk te bestellen via website. De levering was erg snel. Materialen goed verpakt. Een leuk met de handgeschreven bedankkaartje erbij.

Goed klantenservice en snelle levering!

Prima en zeker voor herhaling vatbaar!

Afgeleverd op de afgesproken datum

Verf 500 ml netjes ingepakt + een leuk kaartje erbij waarop een bedankje geschreven was voor de bestelling.

Nette service voor een goede prijs

Het product wat ik bestelde werd netjes afgeleverd en was precies wat ik ervan verwachtte. De prijs bij Kunstburg is erg gunstig! Helaas nam GLS behoorlijk de tijd om het af te leveren waardoor het product pas dagen later werd geleverd.

Fijne winkel

Snelle levering, de breekbare pastels waren zorgvuldig ingepakt, top!

Goed. Alles geleverd, goed verpakt.

Alleen de leveringstijd tussen bestelling en levering vond ik te lang. (11 dagen).

Een zeer positieve ervaring

Mijn bestelling is heel snel bezorgd. De Kunstburg informeert je heel heel goed en netjes over de status van de bestelling. Mijn hartelijke dank hiervoor!

Keurig en netjes geholpen , nette prijzen , lekker snel bezorgd

Prettig verzorgd

Snelle verzending, top service!

Zeer goede ervaring!

Alles was in orde, heel vlugge levering, dank u wel

Uitstekend!

Goede communicatie over wanneer mijn bestelling verzonden zou worden. De producten waren keurig verpakt en kwamen in goede staat aan. Ik ga zeker nog eens een bestelling plaatsen!

Netjes en snelle levering

Netjes en zeer snel geleverd ! Zelfs de koerier komt netjes op afgesproken tijd!

Uitstekende service en kwaliteit

Snelle reactie, keurig op tijd ontvangen en prima communicatie Ook een persoonlijke touch door een handgeschreven bedankje toe te voegen. Prima ervaring.

Zeer goede ervaring

Al ben je een nieuwe klant: goed, vriendelijk en snel.

Op vrijdag heb ik een aantal penselen besteld, waarna ik een vriendelijk telefoontje kreeg omdat 1 penseel niet op voorraad was. Er werd netjes overlegd wat te doen. Vandaag (maandag) kreeg ik de overige penselen prima verzorgd thuis bezorgd.

Vlotte levering

Wanneer een probleem is dan kan je makkelijk contact hebben met het management -

Top snel en netjes verzonden en ook nog eens voordelig

Heerlijke virtuele winkel ervaring echte winkel blijft het leukst met al die kunststukken maar dit was ook leuk om mijn potlodenverzameling wat uit te breiden

Veel keuze en mooie kwaliteit

Snelle levering, goede prijs en goede kwaliteit.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!