Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie

Pluspunten

Goede, snelle, duidelijke service!!

Nvt

Pluspunten

Superservice. Alles op voorraad, volgende dag in huis.

Pluspunten

Keurig verstuurd, mooi op tijd. En die kleine attentie is ook leuk en persoonlijk.

Pluspunten

Heel attent en meedenkend. Bedankt anders had ik verkeerde zwart besteld. Kleine attentie met kaartje erg vriendelijk. Ik heb nog maar 1 keer besteld maar ben wel van plan om vaker te doen.

Pluspunten

Denken mee om leveringen compleet te krijgen

Pluspunten

Snelle levering, prima verpakt. Track&trace en 'n bedankbriefje erbij.

Pluspunten

Altijd een prettig en vriendelijk contact en goede levering!! Ben zeer tevreden!

Pluspunten

super winkel, snelle levering en altijd een aardige attentie erbij.

wat groter aanbod. bijv. golden heavy body

NVT

Pluspunten

Snelle service. Prima prijsstelling

Pluspunten

Zo nu en dan bel ik even naar de Kunstburg, met een vraag over de eigenschap van een bepaalde verfsoort. Je krijgt snel gehoor en ontvangt altijd zeer deskundig advies.

Pluspunten

- Snelle persoonlijke reactie nadat de bestelling is geplaatst met wanneer het pakketje op de bus zal gaan - materialen netjes verpakt - met persoonlijk kaartje en kleinigheid!

Pluspunten

Mooie duidelijke site ,Snelle levering ,leuk extra kleurenkaartje om uit te proberen

weet ik niet

Pluspunten

1 van de artikelen die ik besteld had, was niet op voorraad. Een halfuur nadat ik mijn bestelling geplaatst had, werd ik daarover gebeld en heb ik in overleg een alternatief kunnen bestellen. Mijn bestelling had ik de volgende dag al in huis! Topservice!

Pluspunten

Hele grote keus uit meerdere soorten. Ben ik nog nergens anders tegen gekomen. Snelle levering en prettig persoonlijk contact.

Na een keer heb ik geen opmerkingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie, makkelijke website

Meer voorraad houden als webshop zijnde, dit heb ik al diverse keren aangegeven

Pluspunten

Supersnelle levering, korting en ook nog een cadeautje

geen

Pluspunten

Ondanks dat na mijn bestelling het bericht kwam, dat het product niet meer voorradig was. Is mij duidelijk uitgelegd waarom dit kwam en wanneer ik het product kon verwachten. In tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden over de leverdatum. Het product is keurig verpakt aangekomen

Snellere bekend making dat product niet direct leverbaar is.

Pluspunten

Pluspunten

Ze lieten via een mail weten dat het niet meteen leverbaar was en of ik het wilde annuleren. Nee dus. Toen het uiteindelijk aankwam zag ik ook nog een leuk presentje erbij met een persoonlijk kaartje! Super leuk!

Pluspunten

Alles keurig voor elkaar.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!