snelle levering en goed verzorgde verpakking

mooie site, keurig geleverd in een nette verpakking. snelle levering ook

Niets op aan te merken.

Snel en correct geleverd.

Fijne en deskundige bediening

Mijn ervaring is zeer positief, ik had aantal tekenblocks van Schut besteld, snel ontvangen, was zeer verzorgd ingepakt en nog een klein schildersezeltje met een zelf geschreven kaartje eraan, geweldig attent, hij staat bij mij op de vensterbank tussen de kerstkaarten. Ik beveel jullie ten zeerste aan, dank je wel!

Goede begeleiding door medewerker

Mijn artikelen waren uitermate lang onderweg met GLS. De Kunstburg heeft veel moeite gedaan om het pakket toch nog op tijd te laten leveren. Petje af!

snel antwoord

Kreeg bericht dat niet alle spullen die ik wilde aanwezig waren of ik wilde wachten 5 a 10 dgn of iets anders wilde bestellen .

Snel en goede service

Erg snelle levering. En toen ik een vraag had over het product, had ik via de mail binnen een half uur antwoord. Top dus!

Goede service.

Snel en prettig geholpen.

Mooie producten tegen goede prijs

Set pan pastels met toebehoren besteld. Bestelling goed verpakt aangekomen met een persoonlijke boodschap. Prijs/kwaliteit is goed.

Alles zoals beloofd.

Aangenaam om mijn hobby te kunnen blijven doen aan betaalbare prijs.

Bestelling keurig afgehandeld en de zaak is telefonisch bereikbaar wat zo langzamerhand een unicum begint te worden. Prima dus!

Alles top

Duidelijke informatie en fijne producten. Bestelling compleet en snell ontvangen. Verder was ik blij verrast en waardeerde de persoonlijke attentie. Hartelijk dank voor alles!

Alles top

Duidelijke informatie en fijne producten. Bestelling compleet en snell ontvangen. Verder was ik blij verrast en waardeerde de persoonlijke note-attentie. Hartelijk dank voor alles!

Alles top

Duidelijke informatie en fijne producten. Bestelling compleet en snell ontvangen. Verder was ik blij verrast en waardeerde de persoonlijke note/attentie. Hartelijk dank voor alles!

Uitstekend service

snelle bezorging. updates van het artikel via e-mail. veilig verpakte producten. Perfect!

Alles top!

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!