Pluspunten

First time ordering here and I will order again. No problems, great products, awesome prices.

Pluspunten

Super snelle levering. Producten goed verpakt. Klein cadeautje gekregen, dank u wel. Bestel zeker nog eens.

Witte posca besteld maar een ivoor gekregen. Zag het helaas pas toen ik de marker uit de folie had gehaald.

Nvt

Pluspunten

Geweldig.... snelle levering en zo leuk dat er een kleine attentie bij zit, veel dank

Pluspunten

Deskundige en vriendelijke mensen en een mooi assortiment, mooie winkel, webwinkel en goede service. Een winkel waar je blij van wordt

Pluspunten

attente afhandeling met persoonlijke boodschap

Pluspunten

snelheid

Pluspunten

Snelle levering en heel goed verpakt. Heel leuk een extra gift met handgeschreven kaartje. Ook leuk een boekje over Doesburg. Ik had ook van tevoren gebeld en werd zeer vriendelijk te woord gestaan.

Een tip zou zijn niet een gewoon potlood, maar iets aparters, waar er meer varianten of kleuren ofzo van zijn, zodat je sneller weer iets besteld en dat nieuwe/andere misschien mee besteld. Ik zou misschien ook een paar folders van de produkten die jullie voeren mee zenden.

Pluspunten

Heel goed, snelle levering, en aantrekkelijke prijzen

Pluspunten

assortiment snelheid aflevering

op dit moment niet

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop

Pluspunten

Goede communicatie, snelle afhandeling en levering. Erg leuk om een bedankje te krijgen.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt en goede prijs kwaliteit verhouding

geen

Pluspunten

Correct, goed contact en keurige levering

Pluspunten

duidelijke en snelle communicatie. Nette levering

Niet gevonden.

Pluspunten

Prima service, alles zoals verwacht!

Pluspunten

Fijne winkel met geweldige service. Aantal producten waren op moment van bestellen niet leverbaar, deze werden later alsnog toegezonden.

Pluspunten

Pluspunten

Prima ! Goede prijs, snelle bezorging en nog een kleine attentie. Zeer tevreden.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en top verpakt

Ga zo door

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!