Pluspunten

Assortiment helder en goed geordend weergegeven Prijzen zijn concurrerend. Direct goede info en feedback na bestelling over levertijd enz. Bestelling prima verpakt en met persoonlijke boodschap

Is misschien lastig maar zou levertijd ook meteen op de website kunnen worden bijgehouden? Dan loop je minder kans dat je even zonder zit.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Netjes ingepakt Bedankje voor bestelling altijd leuk!

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Een mooie kleur verf bij mijn bestelling gekregen . Erg attent

Pluspunten

Hulpvaardige en vriendelijke mensen aan de telefoon. Goede aanbieding en snelle levering

Pluspunten

Fijn dat ik een mail ontvang met informatie wanneer ik het bestelde pakket kan ontvangen. Precies zoals beloofd is het pakket ik goed verpakt bij me aangekomen.

Jammer dat je via de zoekmachine op de site niet alles kan vinden, terwijl jullie de producten wel hebben. Hierdoor heb ik wat langer moeten zoeken.

Pluspunten

Overzichtelijke site, veelal scherpe prijzen, snelle levering en een persoonlijke touch bij je bestelling. Wordt zeer gewaardeerd!

Als mixed media beoefenaar zou ik graag een wat uitgebreider assortiment zien met ook stencils/maskers en stempels bijvoorbeeld. Ook binnen een produktgroep is er niet altijd ruime keuze. Voor mij betekent dat dat ik op meerdere sites moet kijken als ik iets nodig heb en dat is jammer. Zou liever bij één leverancier alles willen kopen!

Pluspunten

Super service, besteld en de volgende dag in goede orde ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle levering. Ook telefonisch zeer behulpzaam en goed advies

Pluspunten

Snelle levering Uitgebreid assortiment Leuke aanbiedingen

Pluspunten

-Snel ontvangen -Leuk presentje erbij gekregen -persoonlijk door het geschreven bedank kaartje -Aankoop was goed verpakt

Pluspunten

Goede producten, snelle levering een leuk gratis presentje.

Pluspunten

Snelle service, problemen lossen snel en goed op. Had 1 kapot potlood in mijn bestelling zitten. Telefoontje naar ze en gedaan wat tot een oplossing kwam. Ik krijg een nieuw potlood. Bedankt voor de goede afhandeling.

Pluspunten

Snelle afwikkeling, erg goede service

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden en netjes op tijd geleverd.

Pluspunten

snelle levering alles oke ,alleen op internet heel wat moeten zoeken .Website even wennen maar verder wel duidelijk

keuze van verzending naar een dpd parcelshop in mijn woonplaats zou het maar 4 euro aan verzendkosten geweest zijn

Pluspunten

Correcte en bijzonder vlotte levering. Klasse! En het extraatje wat meegestuurd wordt maakt het nog spannender.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een eerste keer besteld, is nog niet volledig afgehandeld. Gevraagde was niet op voorraad en wordt voorlopig niet geleverd. In goed overleg wordt het geld terug gestort.

De bestellijst zou automatisch het gevraagde product bij elkaar op moeten tellen wanneer het over een zelfde item gaat. Dit is niet het geval. Nu had ik verschillende keren van twee of drie keer het zelfde.

Pluspunten

Snelle verzending van bestelling. Goed telefonisch contact en snel antwoord. Ik zal zeker weer bestellen.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!