Bezorgd volgens planning.

Bestelling gemakkelijk, levering perfect.

Ik heb een tijdje moeten zoeken, om de Derwent Studio kleurpotloden te kunnen aan vullen. Van de 72 stuks miste ik er 7. 5 waren bij jullie verkrijgbaar. Nummers en kleurcodering kloppen nog. (De set is inmiddels meer dan 35 jaar). Nummer 14 en 72 mis ik nog. Jammer dat het uiterlijk van de kleurpotloden veranderd is.

Snelle, nette levering

Mijn bestelling was compact, maar stabiel verpakt. Geen enkel pastel was gebroken. Blij mee. De Senneliers zijn prachtig. Kom ik zeker voor terug.

Mooi assortiment. Bezorging volgens afspraak

Goede reclame voor Kunstburg gekregen. Nu eerste bestelling gedaan. Verliep volgens plan. Hoop binnenkort eens live te gaan kijken.

Super goeie bezorging

Netjes verpakt, snel en keurig bezorgd!! Echte aanrader

Tevreden

Bestelling en vervoer prima in orde, dit voor mijn eerste bestelling. Een tevreden klant. Zeker tot later.

Goed en betrouwbaar

Goede communicatie, snel geleverd, goed verpakt en verhouding prijs kwaliteit is oke

Snelle verzending, goede prijs en kwaliteit

Snel en correct

Vlotte en attente service

Waar vind je dat nog. Met pen nog een advies op de pakbon bijgeschreven. Echt omdat het om de klant gaat. Pakket kwam goed verpakt en op tijd binnen. Prima!

Tevreden en netjes.

Zeer tevreden. Netjes verzonden met extra tekst erbij om voorzichtig te zijn.

Prima, alles kunnen bestellen wat ik nodig had.

Bedankt voor snelle levering naar Belgie Ook leuk bij aflevering,kleine attentie.

Duidelijke site, keurige levering, leuke verrassing

Eerste keer hier besteld. Keurig geleverd zoals vermeld. Bezorgd met een leuke verrassing (daar houd ik van). Nu nog een keer naar de winkel zelf.

Het bestelde lag klaar

Prima service!

Heel vlotte communicatie Mooie concurrerende prijzen Levering perfect En een cadeautje bovenop. Merci!

Snelle levering en goede kwaliteit

Vlotte levering, goede en vriendelijke service. Product van goede kwaliteit, een echte aanrader.

Prima.

Snelle levering, goede kwaliteit. Deskundig advies, ben blij met jullie

Super goed en groot assortiment! De enige verkoper van Roman Szmal waterverf in Nederland!

Ben langs geweest in de winkel, giga assortiment aan benodigdheden! Heb hier alle Roman Szmal waterverf gevonden die ik zocht en later nabesteld via internet. Goed geholpen en een fantastische service. Had m’n spullen binnen een dag in huis! Aanrader!

Goed snel levering

Je gaat op de site, je kunt gemakkelijk vinden en zoeken.

Mooie stiften!

Alles snel geleverd en heel netjes verpakt. Leuke persoonlijke notitie erbij. Ik blijf vaste klant!

Zeer tevreden!

Mijn nieuwe pastel kleurpotloden waren voordelig geprijsd en de verzendkosten waren laag. Ze zaten zeer goed verpakt, de verzending was snel! Zeer tevreden dus!

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!