Pluspunten

Ben heel tevreden!

Pluspunten

Naast een goede sortering aan materialen, deskundig en niet opgedrongen advies en bijzonder gunstige prijzen hebben ze net dat beetje extra. Ik bestelde online iets wat naar een vriendin als cadeau verstuurd moest worden en ze hebben het zelfs voor me ingepakt als (gratis) extra service!

Pluspunten

Twee maal bestelling gedaan en allebeide de keren alle bestelde artikelen in een pakket binnen 1 dag ontvangen.

Pluspunten

Zeer snelle reactie en levering. Goede verzendverpakking.

Pluspunten

Snelle.levering goede telefonische bereikbaarheid en informatie

Pluspunten

Ik ben uitermate tevreden over jullie bedrijf. De orders worden prima uitgevoerd en het kaartje erbij wordt zeker gewaardeerd! Dank hiervoor.

Pluspunten

Snel en goed geleverd

Pluspunten

Prima service, snel en goed ingepakt.

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling, zorgvuldige verpakking

Pluspunten

Zeer vriendelijk mensen. We waren eerst in de winkel al zo vriendelijk geholpen en nu via de website ook heel goed en snel geholpen.

Pluspunten

Het contact, de afhandeling, De verzending, , je word op de hoogte gehouden van de staat van de bestelling. Geen verrassingen!!!

Ik zou niet weten wat!!!!

Pluspunten

Toen ik mijn bestelling had geplaatst en er bleek een kleur niet leverbaar van de verf die ik besteld had, werd er gelijk gebeld en samen hebben we naar de oplossing gezocht en werd al de verf op een later tijdstip bezorgd . Echt super!

Pluspunten

Pluspunten

prompt en op tijd geleverd tegen een sterke prijs

Pluspunten

snel antwoord ,snelle levering

geen

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goed verpakt en leuk proeftubetje verf.

Pluspunten

Supersnelle verzending!

Geen. Zeer tevreden.

Pluspunten

Toen er een probleem bleek met de geleverde goederen, werd dit na alle tevredenheid opgelost!

verpakken is en blijft super belangrijk!

Pluspunten

-Ze bedenken goede oplossingen als producten niet voorradig zijn. -Medewerkers zijn beleefd -Je wordt prima geïnformeerd -Snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Laat op de dag besteld en volgende dag al geleverd!!

Pluspunten

Supersnelle levering, bij bestelling in hun webshop, keurig verpakt ook . Geven goed advies ,zelf telefonisch . Als je hun mooie winkel binnen komt voel je echt welkom. Ze zijn heel gastvrij en behulpzaam en ook heel belangrijk , ze hebben verstand van alles wat ze aanbieden . Van mij krijgen jullie een dikke 10 :-)

Pluspunten

Snelle levering. Uitstekende en persoonlijke communicatie. Prima service.

Ga zo door!

Pluspunten

Supersnelle levering!

Meer informatie over de olieverf van Oudt Holland zou zeer welkom zijn, met name over de transparantie van de verf.

Pluspunten

Snel verzend mail en een track en trace nr en een klein kadotje met een lief kaartje

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!