Pluspunten

Alle materiaal wat je nodig hebt om je tekenmateriaal of schildermateriaal aan te vullen. Alles zorgvuldig verzonden en kreeg zelfs wat extra top.

Op de site zou k mischien wat meer bijv bij potloden lekker willen bladeren nu gaat alles precies op merk, op zich zelf wel fij als je weet wat je moet hebben, mar als je wat uit wil proberen vergelikkt dat makelijker.

Pluspunten

Snel, duidelijk en professioneel

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs.

Bij het bestellen van meerdere items moet je steeds terug in het menu. De website is hiervoor onhandig gebouwd. Neemt heel veel tijd in beslag.

Pluspunten

de producten die ik heb besteld waren allemaal op voorraad en bijne de helft goedkoper dan bij een ander Nederlands bedrijf waar je via internet kon bestellen. 's avonds besteld, de volgende dag verzonden en de dag daarna ontvangen. Mocht ik weer iets nodig hebben dan bestel ik graag weer bij Kunstbrug. Als dank voor de bestelling was nog een extraatje meegezonden trouwens.

geen

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Pluspunten

snel geleverd en heel goed ingepakt. Belangrijk voor potloden

Prima zo

Pluspunten

Ik had een puntenslijper die niet goed functioneerde. Na dit te hebben gedeeld werd er een nieuwe toegestuurd en het potlood wat hierbij kapot was gegaan. Een prima afhandeling en vriendelijk aan de telefoon.

Misschien is het handig om op de site te zetten welke puntenslijpers voor welke potloden goed zijn. Als je dan een keus maakt weet je wat te kiezen. Bij zachte potloden heb je een andere puntenslijper nodig dan bij harde

Pluspunten

Ontzettend snelle levering en uitermate goed verpakt.

Pluspunten

Heel snelle levering, duidelijke en nette website met goede uitleg over de producten. Goede communicatie rondom levering.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle levering , uitstekende service !!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Compliment!

Pluspunten

Hele goede verzorgde verpakking van kleurpotloden zodat ze niet beschadigde Snelle levering smiddags betaald via internet volgende dag in huis Was nog een blik faber castell polychoms speciaal een week voor mij bewaard ga er zeker nog meer bestellen bij hun.

Is er een catalogus om in te zien dus niet online maar als blad / tijdschrift zou ik erg fijn vinden

Pluspunten

Snelle & nette levering, Snelle reactie over vragen/bestellingen

Ben helemaal tevreden!

Pluspunten

De bestelling was heel snel en keurig verpakt bij mij afgeleverd

Pluspunten

snelle en verzorgde levering In veel artikelen goedkoper dan andere websites

ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

snelle levering vriendelijk personeel

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service en een stuk goedkoper dan andere winkels!

Pluspunten

zeer zorgvuldig verpakt en een snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en overzichtelijk mail verkeer! Fijne prijzen!

Op de site is het niet makkelijk om iets te vinden.

Pluspunten

Hele snelle levering. Duidelijke mails met gemaakte afspraken.

Pluspunten

Snelle levering! Netjes verzorgt en het hand geschreven kaartje er bij was erg leuk en lijkt heel persoonlijk. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Pluspunten

Eerste kennismaking. Perfect! Zeer snelle levering en nog een gratis potlood met een bedankkaartje erbij.

Pluspunten

Zeer snelle levering, kreeg een mail wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen.

Aansluiten bij ideaal, moest het geld nu apart overmaken

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!