Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heel blij met mijn Pan pastels
12 November 2023
Ineke
Heiloo
Snelle respons en netjes verpakt opgestuurd.
12 November 2023
Joke van den Born
Renkum
Zeer vlugge levering en communicatie,en alles zeer goed ingepakt .
11 November 2023
Patrick
Wetteren
De inschrijving voor de workshop paletmes verliep vlekkeloos. Nu wacht ik met spanning mijn ervaring a.s. zaterdag af.
8 November 2023
Marion
Arnhem
Enkele producten waren niet direct leverbaar waarover ik direct geïnformeerd werd en toen 1 kleur niet van de leverancier binnen was gekomen hebben ze mij meerdere opties gegeven als alternatief en nog een email gestuurd toen het product weer in de winkel was. Alles was netjes verpakt en snelle levering. Er was een dotcard bij als gift wat echt ontzettend handig is voor mijn volgende inkoop. Top!
8 November 2023
Joyce
Tubbergen
Een goede service zowel online en in de winkel. Prijskwaliteit is goed.
7 November 2023
Janny
Dalfsen
Snelle levering en zeer netjes verpakt
7 November 2023
Bas
Bekkers
Duidelijke website. Snelle levering. En een aardig kaartje erbij. Top.
W.
Leiderdorp
Na bestelling ook nog in de winkel geweest. Zeer kundige en betrokken mensen, mooi en goede spullen
Joris
Kloosterhaar
Makkelijk te bestellen via de site. Keurig verzonden en snelle levering. Een kaartje met een persoonlijke noot maakt het af. Een prima ervaring weer.
Corrie
Lunteren
Ik ben pas begonnen met het schilderen. Ik had jullie naam op de cursus gehoord. Aan de telefoon werd ik heel prettig geholpen. En de levering was wel heel erg snel. Ik zal zeker terug komen als ik weer materiaal nodig heb.
1 November 2023
Henny
Doetinchem
Netjes ingepakt.
31 October 2023
Ook snel geleverd.
Menno
Doesburg
Alles is verlopen zoals je verwacht. Duidelijke communicatie, goede prijzen, breed assortiment, snelle levering. Goed gedaan!
Peter
Deventer
Goede producten en snelle levering.
André
Renesse
Mijn pakket was beschadigd geraakt bij bezorger. De Kunstbrug heeft alles netjes, accuraat en snel opgelost.
Edith
Follega
Goed aanbod van kwaliteitsmerken,goede prijzen/aanbiedingen,goedkoper dan elders, makkelijk te bestellen,snelle levering.
Heide
Zuid-Scharwoude
Interessante kortingen via deze website
25 October 2023
Thea
Est
Prima website, snelle verzending.
25 October 2023
Marijke
Lemelerveld
Mooie prijs voor mijn bestelde artikel. En grott assortiment. Fijn om zo'n winkel gevonden te hebben.
23 October 2023
Nelleke
Spijkenisse
Super service, snel verzonden en snel in huis. De producten waren ook met zorg verpakt. Aanrader
23 October 2023
Sanne
Leek
Mooie verf met een goede prijs
22 October 2023
Wilma
Doesburg
Mijn bestelling was niet op voorraad toen kreeg ik wel een email. Het ging over wanneer de producten binnen zijn. Dus hoeft ik niet ongerust te worden. Van te voren weten dat mijn bestelling later komt is niet erg.
22 October 2023
Phai Khongma Gijsbertsen
Ede
Snelke levering gied verpakt
21 October 2023
Thea
Eemnes
Fijn bedrijf. Ben ook in de winkel geweest en ben fijn geholpen ook, goed advies gehad. Ik ben ook bij diverse andere kunstenaarsbenodigdheden-winkels geweest ook, hangt vaak een rare sfeer, beetje een kunstenaarswereldje ding I guess. Bij Kunstburg totaal niet gemerkt. Bestellen gaat ook prima. Hun persoonlijke note met: ‘Bedankt voor uw aankoop’ oid, doet het bij mij ook altijd goed. Reden om daar te blijven bestellen. Doeken haal ik wel ergens anders vanwege de prijs. Voor de rest zijn de prijzen juist wel helemaal top. Maar moet er nou eenmaal op letten.
21 October 2023
Lilian
Hoogland
Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen.
Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten.
Graag tot ziens in Neede of online!
Kerkstraat 19
6981 Ck Doesburg