Pluspunten

Snelle en complete levering! Leuke attentie. Prima prijs

Optie voor kadoverpakking? Heb deze iig niet grvonden

Pluspunten

snelle levering. voelt goed.

prijs 99,95 gewoon 100 euro maken zodat er een gratis levering is. ik vind dit een beetje zielig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Cadeautje met origineel kaartje (vond ik inspirerend) De prijs in vergelijking met anderen

Meestal verzendkosten va bepaald bedrag gratis. Was wel erg hoog. En n tip om op de webshop te zetten welke kleuren er in n set schmincke pastel zitten. Nu gokken op basis van beetje vage foto...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle bezorging

Ik heb medium gloss besteld. Dit potje was gebruikt. Het deksel voor de zekerheid dichtgeplakt met een plakbandje. Jammer. De eerste keer dat ik iets besteld heb bij de Kunstburg.

Pluspunten

Snelle en keurige levering en een aardig presentje in het pakket.

Verzendkosten

Pluspunten

Snelle levering en het breekbare pakket werd goed verpakt. Ook leuk is het handgeschreven bedankkaartje en een aardigheidje erbij.

Pluspunten

Snelle levering. Heel goed verpakt! Leuke attentie bijgesloten. Duidelijke website, geen addertjes onder het gras zoals, prijs is exclusief BTW, zie ik ook nogal eens anders.

Pluspunten

Goede uitleg als je belt met vragen. Snelle levering en artikelen goed verpakt.

Bij de mail over de bezorging opletten dat de goede dag van verwerking bij Post NL vermeld staat. Ik kreeg op woensdag 5-8 de mail dat m'n pakket verzonden was, met keurig een Track en Trace code, maar in de tekst stond het volgende: "Deze is zojuist verzonden en kan dinsdag verwacht worden (afhankelijk echter van PostNL, deze zal uw pakket maandag pas verwerken in het distributiecentrum)". Ik schrok in eerste instantie en dacht bijna een week levertijd, maar bij het traceren zou m'n pakket de 6e geleverd worden, wat ook gebeurd is.

Pluspunten

Nette snelle levering

Pluspunten

Snelle, correcte en complete levering voor een betaalbare prijs.

Ga zo door!

Pluspunten

Goede feedback via e-mail en goed ingepakt.

Artikelen die niet op voorraad zijn vermelden op de website.

Pluspunten

Papier was niet op voorraad, maar er werd een goed alternatief voorgesteld. Hele snelle levering en nog een aardigheidje voor het ongemak. Super service!

Misschien zou het handig zijn om in de webshop bij de artikelen te vermelden of ze op voorraad zijn.

Pluspunten

Geweldige service en leuk contact gehad, ook telefonisch. Pakje verstuurd volgens afspraak en alles was uitstekend verzorgd. Complimenten

Pluspunten

Snelle levering Correcte afhandeling

Pluspunten

Ken het nog niet dit was mijn eerste bestelling

Pluspunten

Super snel geleverd

Ben er nog niet achter of je via ideal kunt betalen vind ik zelf gemakkelijker.

Pluspunten

goed klantencontact, zeer positief

Lagere verzendkosten voor kleine pakjes

Pluspunten

Snelle levering, zorgvuldig verpakt en leuke kortingen op artikelen.

Pluspunten

Er wordt met je meegedacht,ruime keuze,verstand van zaken,prettige hulp.

Pluspunten

Snelle levertijd, goede controle van gegevens. Zeer tevreden over de manier waarop de potloden waren verzonden.

Pluspunten

6,95 verzendkosten voor 2 kleine tubes verf is aan de prijzige kant. Had misschien ook in een envelop met bubbelplastic gekunt?

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam. En snelle levering.

Pluspunten

Ik heb in een week 2 bestellingen gedaan en ben heel tevreden. De spullen lagen snel op mijn deurmat en bij de laatste bestelling vond ik zelfs een klein cadeautje met een handgeschreven bedankt-voor-uw-bestelling-kaartje. Top!

Pluspunten

Goed verpakt ,

Pluspunten

Perfecte service en snelle levering Direct reaktie

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!