Bereikbaarheid met telefoon om eventuele vragen van een bestelling beter te coördineren .

Pluspunten

Klantvriendelijk, megasnelle bezorging, snelle reacties op mailcontact

op dit moment zou ik geen verbeterpunten kunnen noemen

Pluspunten

Goede prijzen, makkelijk te bestellen, snelle afhandeling van bestelling,heel goede verpakking en nog een promotie cadeautje bij! Uitstekend!

Pluspunten

hele goede service er wordt mee gedacht en dat is heel prettig

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt

Pluspunten

Snelle levering. handgeschreven kaartje bij de bestelling

geen kunnen vinden

Pluspunten

Snelle levering en goede prijzen voor inkt en acrylverf.

Bij bestellen op dezelfde oagina kunnen blijven, nu steeds weer met zoekfunctie terug naar de pagina.

Pluspunten

Pluspunten

Persoonlijk antwoord via de mail, persoonlijk briefje bij de bestelling en beloftes werden ook nog netjes en snel gehouden. Heel fijn!

Rien du tout.

Pluspunten

Snelle reactie. Goed oplossings gericht! Goede service.

Ga vooral zo door!!

Pluspunten

Er was geen originele doos voorradig. Aangezien het een kado betrof konden we niet wachten. Uiteindelijk is deze nagezonden. Echt prima service.

Pluspunten

snel, accuraat.

Pluspunten

Zeer vriendelijk! 1ste pakket was beschadigd en dat is echt super goed opgelost!! 2de pakket zeer blij mee! o.a. penselen gekocht en ingepakt alsof je in de winkel zelf bent geweest. Daar geniet ik intenst van! Mocht ik weer iets nodig hebben dan zal ik zonder twijfel weer hier bestellen.

Niks! Blijven zoals jullie nu doen!

Pluspunten

Snelle verwerking van de bestelling. Duidelijke informatie over de bestelling.Ruime sortering en een scherpe prijs. Er wordt aandacht besteed aan de bestelling. Een kleine beschadiging wordt geconstateerd en opgelost. Een handgeschreven bedankje wordt zeer op prijs gesteld.

Website is niet helemaal handig, bij gebruik op een tabelt.

Pluspunten

Betrouwbaar.

Pluspunten

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden over status bestelling. Netjes geleverd, goed verpakt....kortom: Toppie!

Pluspunten

Prima! Werd duidelijk aangegeven bij de bestelling wanneer ik de levering kon verwachten. Heel prettig. En ook de daadwerkelijke levering werd duidelijk gecommuniceerd.

Pluspunten

Snelle levering! Goede communicatie over een een niet te leveren product. Goed alternatief aangegeven!

Pluspunten

Volgende dag al in huis met een handgeschreven bedankkaartje. Super!

Pluspunten

Snel geleverd, veel producten, leuk visitekaartje

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goed verpakt.

Pluspunten

Artikelen worden snel verzonden en zijn keurig ingepakt. Bij bijzonderheden neemt men meteen kontakt op met je. Verder gunstige prijzen.

Geen.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!