Kunstburg maakt waar wat ze beloofd

Ruim assortiment Gebruikersgerichte website Prijsverhouding okay Snelle en correcte levering

Fijne online winkel

De verf is betaalbaar en de service is goed

Wat een snelle levering! Alles zeer goed verpakt. Dank u.

keurig!

Ik had 2,5 l acrylverf besteld. Deze de volgende dag ontvangen. Goed ingepakt, zelfs extra plakband over en om de emmer.

De 1e waar ik kijk voor kunstartikelen

Ruim aanbod op de site, redelijke prijzen en duidelijke communicatie wanneer dat nodig is. Aanrader.

Uitstekende service!

Zeer degelijk verpakt en snel geleverd. Fantastisch!

Goed geregeld

Goed verpakt en op tijden

Zeer voordelig en goed!

Derwent potloden besteld, snelle levering en niet onbelangrijk bij potloden, heel goed verpakt. En ook nog een klein briefje erbij en een kleinigheidje. Super top!!

De website is overzichtelijk. Duidelijke info over levering. Bestelde produkten waren conform beschrijving en keurig verpakt.

Zoals steeds prima prijzen, communicatie en stipte levering!

Ik bestel vaker bij Kunstburg. Ze hebben steeds goede aanbiedingen. Als iets niet op voorraad is communiceren ze goed met verwachte levertijd, waar ze zich perfect aan aan houden. Goed verpakt. Absolute aanrader!

Snel en goed verpakt. Prima service!!

Voldoet aan verwachting

Leuke aanbieding, netjes geregeld

Voor het eerst besteld ivm goed en uitgebreid aanbod en een leuke aanbieding. Er zou wat meer informatie en/of foto's op de website mogen staan, zeker voor een product van bijna 100 euro. Maar de bestelling is goed verlopen, netjes ontvangen en goed verpakt, Wel een nadeel is dat het pakje verzonden wordt met GLS. GLS stuurt pas op de dag van verzending bericht, zonder enige indicatie van wanneer ze komen. Je zit dus wel de hele dag thuis te wachten tot ze komen.

Supergoed

Goeie service. Vriendelijke aflevering met een bedankkaarten.

snel

.....................................

Vlotte bestelling, snelle levering, goede beschermende verpakking.

Vlotte bestelling, snelle levering, goede beschermende verpakking.

Uistekend

Mooi assortiment en de verzending was heel snel. Ik zal de volgende keer zeker weer bij Kunstburg bestellen.

Goede spullen, uitstekende service.

Geweldig zeer behulpzaam

Ook al was het aan de telefoon. Ik werd goed geholpen en te woord gestaan Zeer snelle service Echt een aanrader

Mooie kwasten snelle levering!

Kwasten nog niet gebruikt maar had deze al eerder (heb ze nog steeds :-) vindt ze persoonlijk super fijn dus hoop dat deze precies het zelfde zullen zijn.

Perfecte service

Nadat ik een bestelling gedaan had bij Kunstbrug, kreeg ik al vrij snel een berichtje dat een bepaald product niet in voorraad was. Het zou een week duren voordat het geleverd kon worden. Na een week heb ik contact opgenomen omdat ik nog niets had ontvangen. Ik werd de zelfde dag terug gebeld. Het product had uit Engeland moeten komen maar was helaas niet geleverd. Maar omdat ik al had moeten wachten werd mij een gelijkwaardig maar wat duurder product toegestuurd. Perfecte communicatie en service.

Goede Gesso Geleverd

Goede voordelige gesso en prima snel geleverd

Snelle levering en veel keus

Online besteld, snelle levering, top!

Gewoon goed

Zoals altijd goede service. Goed verpakt en snel verzonden.

Teleurgesteld

Volgens bericht zou mijn pakket donderdag geleverd worden. ( juist op tijd vóór mijn creativiteit weekend!). HELAAS NOG NIETS ONTVANGEN!!

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!