Pluspunten

Snelle en complete levering! Erg attent om een klein cadeautje bij de bestelling te doen i.v.m. de feestdagen. Fijn dat je een bevestiging krijgt dat het pakket verzonden is en een 3S code waarmee je het kunt volgen. Prima verpakt en goed aangekomen!

Pluspunten

Wat ik heb besteld via de website was de volende dag binnen en was goed verpakt. Super

Pluspunten

Super snelle levering!! Goede communicatie naar klant Product is ook wat op de foto's staat.

Pluspunten

snelle levering, persoonlijk handgeschreven bedank-kaartje voor bestelling, netjes ingepakt geleverd (bubbeltjes verpakking)

geen

Pluspunten

Gewoon goed. De dag na de bestelling werd het pakketje al bij ons afgeleverd. De grote webshops adverteren hiermee maar jullie doen dat gewoon. Kortom we zijn heel erg tevreden.

Het zal wel aan mij liggen maar ik had de bestelling in het winkelmandje gedaan. Ik heb toen nog even verder gekeken en kon toen niet vinden hoe ik naar het winkelmandje moest. Ik heb er toen nog één in het mandje gedaan, naar het mandje gegaan en toen het overbodige er uitgehaald.

Pluspunten

De persoonlijke touch van een klein eigen gemaakt kerstkaartje plus extraatje vind erg leuk. Snelle service.

De zoekfunctie op de site kan beter, als ik Derwent inktense poppy red bijvoorbeeld intyp, Dan staat het er niet als eerste en er staan 10 bladijdes open. De standaard zoekmanier is helemaal goed, webwinkel->potloden-> Derwent , Maar als je specifiek weet wat je moet hebben, ga ik naar zoeken. Dit is vanuit mij gewoon een tip, geen kritiek.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

hoge verzendkosten op klein artikel

Pluspunten

heel klantvriendelijk - correct en betrouwbaar - snelle levering van producten - producten zijn goed verpakt tegen beschadiging

geen

Pluspunten

Snel, accuraat en voordelig in prijs

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, aardig cadeautje erbij, kortom zeer tevreden.

Pluspunten

Nette snelle levering en volgens verwachting. Top product!

Ga zo door!

Pluspunten

prettig taalgebruik in de emails correcte en snelle afhandeling van de bestelling

website kan op enkele puntjes nog wat efficienter ingedeeld worden

Pluspunten

Mooi product, zending goed verzorgd verzonden.

Niets mis mee....geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

Goede aanbieidng, snel verzonden, leuk cadeautje erbij

Pluspunten

Prima snelle levering , de verf die ik wilde was hier het goedkoopst

Pluspunten

Snelle bezorging, goede informatie over status van bestelling, pakket goed verpakt en handgeschreven bedankje en een attentie erbij.

Alles is prima.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijk in communicatie, ook toen fabrikant het product niet meer op voorraad bleek te hebben.

Product kwam ruim een week te laat omdat fabrikant het product niet meer op voorraad had, beter afstemmen met fabrikant lijkt mij wenselijk.

Pluspunten

Meedenken bij de koop. Snelle afhandeling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het was snel geleverd.

Er staat op de site dat mijn boek aanwezig was en toen kreeg ik telkens mailtjes met het komt, het komt niet, het komt, het komt niet, 2 weken na mijn verjaardag kwam het boek pas binnen. Erg jammer.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Kortom: zeer goede service.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!