Pluspunten

Bestelling andere dag in huis. Super service

Kreeg een mail met track&tracé nummer maar had toen de bestelling al in huis

Pluspunten

Niets dan lof. Er is veel kennis aanwezig en de service is uitstekend. Er is altijd hulp en tijd voor vragen. Juist het persoonlijke stukje zorgt ervoor dat je graag een eindje rijdt als je materialen nodig heb. De ruime sortering, en nu in de nieuwe zaak, overzichtelijke en aantrekkelijke indeling staan er garant voor dat je zelden misgrijpt. We hopen dat het jullie goed blijft gaan maar op deze weg gaat dat zeker lukken.

Wil er geen gaan bedenken !

Pluspunten

Service! Indien nodig persoonlijk contact en snelle levering! Niets aan veranderen is prima!

Pluspunten

flexibele behandeling en snelle levering

betaling via Ideal mislukt elke keer de website kan overzichtelijker het was lastig om het artikel dat ik wilde bestellen te vinden het waren inktense Derwent blocks

Pluspunten

Scherpste prijzen, super snelle afhandeling, ik had het de volgende dag in huis!

Pluspunten

Snelle levering. Perfect ingepakt tegen beschadiging.

Pluspunten

Persoonlijke aandacht.

Pluspunten

Eind van de middag besteld en een dag later super netjes verpakt geleverd, TOP!

Pluspunten

Heel snelle levering.Goed ingepakt tegen breken. Toen ik belde ook goed en duidelijk te woord gestaan. Vriendelijk!

Ik zou zo geen verbeterpunten weten.

Pluspunten

Goede en snelle service, zeer goede prijs/kwaliteits verhouding Zeer klantvriendelijk en attent. Zeker het aanraden aan.

Pluspunten

Goede en snelle informatie over verzending en aflevering.

Geen.

Pluspunten

snelle levering, goede communicatie over vertraagd artikel en de nalevering daarvan.

Pluspunten

Keurige website , snelle levering en niet te duur

Pluspunten

Product was niet leverbaar maar werd netjes opgelost met een alternatief en iets extra's. Communicatie hierover was goed en levering was snel.

Producten die niet meer leverbaar zijn zouden van de site afgehaald kunnen worden zodat ze ook niet besteld worden.

Pluspunten

prima site / overzichtelijk / makkelijk gebruik

heel weinig assortiment markers / geen tekenpennen in assortiment

Pluspunten

Snelle levering en geen van de potloden is beschadigd! Het 'bedankt voor uw bestelling' kaartje was erg leuk om te krijgen :)

Pluspunten

stappen van de levering zorgvuldig aangegeven verzending tot tevredenheid uitstekend product

Vooraf aangeven hoeveel tijd nodig is voor verzending

Pluspunten

het pakket is netjes afgeleverd in goede staat.

geen verzendkosten bij een bedrag van 100 euro vond ik erg veel.

Pluspunten

Vlotte levering, betrouwbaar

Pluspunten

Mooie korting op topproducten. Keurig verpakt en direct verzonden. Bedankt voor de fijne transactie.

Pluspunten

Snel en keurig verzorgd

Pluspunten

Snelle en nette afhandeling

Pluspunten

telefonisch contact en overleg, snelle levering.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!