Pluspunten

Snelle service, goed product!

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen, degelijk verpakt. Ik ben een hele tevreden en blije klant.

Pluspunten

Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Handige track and trace. Snelle levering. Goede verpakking. Betrouwbaar.

Pluspunten

Hele snelle levering.

De verzendkosten zijn hoog.

Pluspunten

Pluspunten

Krijgen meteen bericht dat de bestelling is geplaatst, en worden op de hoogte gehouden wanneer de bestelling klaar is en wanneer hij wordt verzonden. De site is heel overzichtelijk en duidelijk.

Pluspunten

Snelle verzending. Perfecte verpakking. Klantvriendelijk. Gunstige prijs.

Pluspunten

Uiterst snelle en correcte levering met een persoonlijke toutch (handgeschreven dank je wel kaartje)

Kneedgum was oud ( voorzover mogelijk overdatum)

Pluspunten

Goede communicatie zowel telefonisch als via de mail. Als je iets wil annuleren is dat geen probleem. Het geannuleerde wordt direct terug geboekt. Als er iets beschadigd is worden er oplossingen geboden. Je kunt je pakket dienst volgen dmv trake en tracé. Alles wordt in een kort tijdsbestek gedaan. Dat ze samen werken met de NABK.

Lees voor je zelf je site een paar keer door op ongerechtigheden. Proberen om het assortiment meer uit te breiden.

Pluspunten

Volgende dag al meteen binnen. En ook heel leuk dat bedanken met een soort van verfkaartje! Vind het super!

Pluspunten

Snelle levering. ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

het was even zoeken op de website naar de artikelen.

Pluspunten

Telefonisch correct en snel behandeld, levering volgens schema netjes afgeleverd, pakket zorgvuldig en netjes ingepakt met maximale bescherming.

Pluspunten

Goede keuze, snelle levering. Betrouwbaar op tijd.

Pluspunten

ik werd zorgvuldig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. bestelling was zeer goed verpakt; alles kwam in goede staat aan. de kunstburg heeft een persoonlijke noot in zijn zakelijke mails. dit vond ik erg prettig..

ik kan me niet herinneren dat op de site al vermeld stond dat het artikel niet op voorraad was. daarom was de eerste mail met de vermelding "niet op voorraad"een lichte teleurstelling die echter verdween door de zorgdvuldige, verdere afhandeling van de bestelling door de Kunstbrug

Pluspunten

Doen wat gezegd wordt te zullen doen. Openheid in informatie geven. Meedenkend.

Ga zo door!

Pluspunten

Uitstekend adres om schilder- en tekenmateriaal te bestellen. Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle bezorgservice. De bestelling was goed verpakt. Telefonisch contact nav vragen is prettig en klantvriendelijk.

Vergroting van het assortiment; bijv. W&N gouache. In de webshop het assortiment penselen en de verschillen tussen diverse merken meer zichtbaar maken.

Pluspunten

Ik werd constant op de hoogte gehouden en mijn ezel werd geleverd op de dag dat ze afgesproken hadden. Dankje.

Pluspunten

Vriendelijk en goede service

Pluspunten

supersnelle levering :)

Pluspunten

Ik werd goed op de hoogte gehouden, het pakketje was netjes in gepakt

Niets

2 sterren: slechter dan verwacht

ik ben zeer tevreden over de levering en inhoudskwaliteit. Wil alleen geen verplichting van mijn naam op een site of op welke wijze dan ook op internet!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering; goede en heldere communicatie

Geen separate factuur bij product. Is zakelijk erg onhandig

Pluspunten

Snelle levering, prettige communicatie, perfecte spullen.

Pluspunten

Snelle bezorging en hele goede service!

Voorraad van de webshop wel beter bijhouden. ;-)

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!