Snel en goed

Goede ervaring!

Snelle levering prima in orde!

uitstekend

snelle levering, goed verpakt! Een nadeeltje, hoewel ik weet dat er stickers met de code opgeplakt moeten worden, vind ik het bijzonder onhandig om ze er weer af te peuteren....

Klantvriendelijk en goede service

Mijn bestelling was tijdelijk niet leverbaar. Ik ontving een net mailtje met de mogelijkheid om te annuleren. Daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Voorafgaand aan de levering van de produkten een verontschuldiging voor de late levering ontvangen. Bij ontvangst van mijn bestelling zat nog een mooi extraatje, passend bij mijn bestelling. Dankjulliewel personeel van Kunstburg

Prima online ervaring

Levering met aandacht: Afgevinkte bestellijst en aardige attentie!

Goed verpakt, snel geleverd.

Uitstekend service

Leuke aanbiedingen, snel verzonden.

Overzichtelijke site en snelle levering

Tekenspullen besteld volgende dag goed verpakt al geleverd.

Snelle actie

De website is overzichtelijk, hoewel ik me vergist heb in de bestelling van een onderdeel. Er is een groot aanbod. Snelle levering met leuke attentie.

Snelle verzending, fijne producten

Deskundig en betrokken advies

Bij telefonische bestelling uitgebreid en goed advies. Snelle levering en extra check toen ze terecht twijfels hadden of ik wel het goede had besteld. Top.

zeer goed

alles is onmiddellijk en perfect geleverd.Alleen spijtig dat ik elke keer voor 130 euro moet bestellen om verzendingskosten te vermijden . dus zal ik mijn bestellingen steeds moeten uitstellen tot ik aan 130 euro kom . dan ben ik eerder geneigd om dingen lokaal te kopen ook al kost het me dan een beetje meer

De Faber Castell set 120 Polychromos colour pencils besteld. Heel netjes verpakt, ben zeer tevreden

snel, goed en grappig.

De webwinkel werkt uitstekend. Versturing ook. Kreeg er een kleurig handgeverfd kaartje bij met een attentie. Wat is dit toch een LEUK bedrijf! Het leukste is in de winkel in Doesburg langs te gaan maar als dat niet gaat straalt hun sfeer ook uit de website en de verzorging van de bestelling. Goede producten.

Helemaal tevreden!

Alles naar verwachting geleverd, top!

snelle en nette levering!

fijn bedrijf!

Snelle levering en oplossing

Kleurpotloden besteld, de volgende dag al in huis. Blijkt dat er een dubbel kleurpotlood in de doos zat. Dit gemaild naar Kunstburg en ze hebben dit heel goed opgelost door mij het ontbrekende potlood op te sturen.

Ondanks leverings problemen derwent alles goed gekomen

Uitstekende service

Goede service.

gezellig en overzichtelijke winkel

hele mooie zaak, en je er wordt prima geholpen door vriendelijke mensen

Meer dan uitstekende ervaring

Voor het eerst bestelling geplaatst in de overzichtelijke webshop. Volgende dag zorgvuldig verpakt ontvangen, inclusief een extra verrassing. Groot assortiment, goede prijzen en klantenservice. Kortom een aanrader.

Snelle bezorging en uitstekende service!

Erg tevreden, snelle bezorging van GLS en uitstekende service!

“ fijne webshop met groot assortiment “

Deze webshop is prettig in gebruik, goede communicatie per mail en snelle verzending. Graag, koop ik de volgende keer weer bij kunstbrug.nl

Goed maar betalen was een serieus probleem.

x

Aanrader

Doen wat ze beloven. Verf werd de volgende dag bezorgd

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!