Goed!

Kleurpotloden waren goed verpakt waardoor ze in goede staat zijn ontvangen. Heel fijn en voor herhaling vatbaar omdat de winkel zelf toch te ver voor mij is om te komen.

Precies wat ik zocht

Ik zocht hele specifieke aquarelverf en een bepaald formaat en kwaliteit papier. Deze winkel had beiden op voorraad. Het werd snel bezorgd, het was netjes verpakt en de berichtgeving was snel en duidelijk.

Fijne service

Iets was niet leverbaar, dus ik werd gebeld om te overleggen. E4 zat een leuke attentie bij het pakket. Daar word ik altijd blij van. Snel geleverd!

Zeer klantgericht, vriendelijk en snel geleverd

Afgelopen week voor het eerst een online bestelling geplaatst bij Kunstburg. Op donderdag besteld en op maandag alles al in huis. Het assortiment van Kunstburg is heel uitgebreid. Alles wat ik nodig had zat in hun assortiment. Ga zeker in de toekomst mijn bestellingen bij Kunstburg plaatsen.

Keurige afhandeling van webshop bestelling/

Keurige afhandeling van de bestelling en verzending. Een aanrader!

Goede levering

Top geleverd prima

Top service! Goede prijs kwaliteit verhouding!

Goede opvolging van een online bestelling. Zeer tevreden van de service.

Mooi assortiment en snelle levering

Mooie webshop met een groot assortiment en snelle levering.

Tevreden

Uitstekende snelle service en goede producten.

Mooi assortiment, snelle levering, en scherpe prijzen

Een erg grote bestelling gedaan van zeer uiteenlopende materialen. Blij verrast door een handgeschreven bedank kaartje, met daarbij twee cadeautjes! Snel geleverd, en goed, veilig verpakt, met uitzondering van de Derwent Inktense blocks die ik had besteld, deze zaten in een niet afgesloten doosje, waardoor ze eruit zijn gevallen. Maar gelukkig waren ze nog heel. Ik raad deze shop 100% aan en ga hier veel vaker bestellen. Heb ook nergens anders zulke goede prijzen gezien voor zoveel spullen!

Compleet en op tijd

Zoals ik al zei: compleet en op tijd. Wat wil je nog meer? Ik ben tevreden.

Makkelijk besteld en snel geleverd!

De website is overzichtelijk, de bestelling makkelijk te plaatsen, en de bestelling was snel binnen. Aanrader als je even geen tijd hebt om zelf naar de mooie winkel te gaan maar wel iets nodig hebt!

Heel prettige winkel

Je wordt na de bestelling geplaatst te hebben, goed geïnformeerd over de status Heel snel verzonden ! Ook vind ik de prijzen aantrekkelijk

Snel

Snel en keurig afgeleverd

Zeer positief!

Ik heb mijn pakket de 27ste besteld en 1 dag later ontving ik het met, ten eerste een hele lieve *handgeschreven* bedankt-kaart en ten tweede een freeby! Nota bene, de freeby was een halve nap *professionele* aquarelverf, zeer toepasselijk want mijn bestelling betrof o.a. 2 boeken met 100% katoenen aquarelpapier. Hierop werk ik (persoonlijk) niet met studentenkwaliteit aquarelverf. Dus de freebie zegt tegen mij: Hier is heel goed over nagedacht en niet zomaar wat in de doos gegooid! Vanwege die 2 punten zal ik hier vaker bestellen en Kunstburg tevens van harte aanbevelen in mijn aquarel groepje.

Persoonlijk bedank briefje, goede communicatie en info via de mail

Prima, snelle service

Vriendelijk telefonisch te woord gestaan en advies gekregen.

Netjes afgehandeld

Persoonlijk en goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering en netjes verpakt

Prima in orde

Op zoek naar Faber-Castell vulpotloden kwam ik na enige omzwervingen op het internet (met soms bizarre resultaten - bijvoorbeeld: een bekende bolle meneer biedt ze aan voor € 19!) terecht bij Kunstburg. Hier vond ik de uitverkoren exemplaren. Nog geen kwartier nadat ik mijn bestelling had geplaatst meldde zich Kunstburg per telefoon: de vulpotloden waren niet in de bewebste kleur (zwart) op voorraad. Na overleg met de medewerker heb ik gekozen voor donkerblauw, en zo was de bestelling gered. De dag daarop werd het pakket door GLS geleverd. Kortom, allemaal prima in orde.

Super goed geholpen.

Ik was op zoek naar een atelierezel. Op de website was degene die ik graag wou hebben niet meer op voorraad. Gebeld met kunstburg en super goed geholpen voor een andere ezel, die de volgende dag gemonteerd aangeleverd werd. Bedankt voor de geweldige service.

Zeer snelle levering en reële prijzen.

Mooi assortiment, super levering

Ik heb voor het eerst online kennis gemaakt met Kunstburg. Fijne website, lekker lang rondgekeken. Bestellen was simpel, meteen maar een account aangemaakt, want ik zal vaker terugkomen ;-) De levering was snel en keurig ingepakt! Bedankt voor de goede service en tot de volgende keer.

snel

snel uitgeleverd en zorgvuldig verpakt, prima verzorgd

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!