Ik zou willen dat ik 20 sterren kon geven!

Tekentafel in de winkel gekocht, wij wonen aan de andere kant van het land en konden de tafel niet meenemen. Geen probleem, Kunstburg is de tafel komen brengen en netjes in elkaar gezet. De bestelde verf is razend snel geleverd, wat een service! Goed assortiment, goed advies, vriendelijke mensen en goede prijs!

Snel en goed geleverd

Het was duidelijk te zien welke producten op voorraad waren en snel geleverd konden worden.

Scherpe prijs, snelle levering en netjes verpakt.

Opvallend veel moeite om de bestelling naar tevredenheid uit te voeren.

Mijn zoon bestelde deze artikelen probleemloos. Ik mocht deze bestelling al snel ontvangen. Schadevrij en compleet uitgeleverd zoals nabesproken. Waarvoor dank. [email protected]

Top snel ontvangen

Snel ontvangen, had geluk dat er ook nog korting op de verf was en de verzendkosten boven €50 was gratis, hier word ik ook blij van. Ga vaker bestellen maar misschien ook wel leuk om in de winkel zelf te bezoeken als ik op door reis ben

Goed, netjes verpakt, snel verzonden.

Het handgeschreven kaartje vond ik top!!

Zeer vriendelijk, goede communicatie

Per mail en telefoon erg vriendelijk en zeer attent. Je hoeft nooit lang te wachten op een reactie en assortiment is ook goed. Fijne zaak.

Prima service.

Wel even weekje wachten maar geen probleem.

Service stopt niet bij verzenden.

Probleempje bij postorderbedrijf wird voortvarend benaderd door deze verkoper.

Helemaal prima

Snelle levering en veilig verpakt Dik in orde

Kunstbudget valt niets te verwijten, maar de bezorging was uitermate slecht.

Toppie!

Overzichtelijk keuze,goede prijzen en snelle levering!

Fantastisch, snel, goed verpakt, goede info.

Fijne service, hier kom ik nog wel eens terug!

Snel en klantvriendelijk. Goede en duidelijke service. Ik kom zeker terug.

Geweldig snel

Was zoals wij al uit ervaring hadden geweten.

Prima service, ruime keuze.

De website is duidelijk en makkelijk om te zoeken wat je wilt hebben. Er wordt persoonlijk contact gezocht wanneer iets niet leverbaar blijkt. Vriendelijke mensen.

Prima webshop

Goed op de hoogte gehouden voor wat betreft de levering. Goede producten zoals omschreven op de website.

You forgot to put in the paper pulp that comes with the Derwent blender

You forgot to put in the paper pulp that comes with the Derwent blender. The rest is all right

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Snelle en complete levering

Via de webshop bestelt omdat de tijd ontbrak om de winkel fysiek te bezoeken. De volgende dag al mijn bestelde artikelen binnen.

Snelle levering, goed verpakt!

Mijn bestelling werd snel verzonden. De juiste artikelen werden geleverd en waren netjes verpakt. Ook zat er een leuk bedankkaartje bij met zelfgemaakte kunst.

Ttop weet precies wanneer het bezorgt word

Weet Precies wanneer het bezorgt word top

Duidelijke communicatie en snelle levering

Snelle levering en een attent (handgeschreven) kaartje bij de bestelling. De webwinkel kan echter wel een upgrade gebruiken.

Scherpe prijzen en groot assortiment

Bijna 5 sterren. De verzendkosten zijn erg laag. Dat is fijn. Wel wordt er verzonden met GLS. Het kan dus een dagje langer duren wanneer je op vrijdag besteld. Als je hier rekening mee houdt is het verder helemaal top!

Goede en snelle service

Prima service! Mijn pakket werd zeer snel geleverd

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!