Verzorgd ingepakt en perfect aangekomen in België.

Aangenaam winkelen en bestellen.

Vlotte behandeling vd bestelling

Het is nog niet toegekomen, dus hier nog niets te melden

Bestelling prima verzorgt en de volgende dag in huis!

Webshop duidelijk en gemakkelijk

Vlotte samenwerking

Snelle levering en goede info over datum levering. Verder vond ik het handgeschreven “geeltje” met een bedankje voor de bestelling leuk

Snel en correct geleverd

Alles ging perfect

Heb de eerste keer besteld bij Kunstburg, het bestelproces was makkelijk en de levering was ook helemaal goed. Goed verpakt ook! Een hele goede ervaring en zal er zeker weer een keer bestellen.

Prima persoonlijk contact over nalevering.

Prima persoonlijk contact over nalevering.

Perfect geregeld, vriendelijk en snelle levering. Dankjewel.

Snel, klantvriendelijk dus perfect geregeld alles.

Super snelle en complete opvolging

Zeer persoonlijke aanpak Zeker aan te bevelen

Super fijne en attente service

goede prijs en mooie producten

goede prijs en mooie producten

Top service en potloden zorgvuldig ingepakt

Aanrader om hier te bestellen. Mijn adres had ik per abuis verkeerd ingevuld en ze hebben me gebeld om te vragen of het klopte. Heel attent en daardoor kon ik mijn foutje corrigeren. Daarnaast zijn de potloden die ik besteld had zorgvuldig ingepakt waardoor ze veilig waren aangekomen zonder gebroken stift!

zeer tevreden

Hele snelle levering en alles zeer zorgvuldig verpakt. Uitstekende prijs van het bestelde product.

Goed snel goede prijs

Product besteld, aanbieding, goede prijs, snel geleverd, goed ingepakt.

Goede service!

Goede website, met duidelijk aangegeven, hoeveel er op voorraad is, en snelle verzending met GLS service. Ook heel attent gebeld door de eigenaar, toen van 1 van de producten op de bestelling pas later zou arriveren.

Vlotte service

Vlotte communicatie en bediening.

super service

na 2 keer de bestelling telefonisch te hebben aangepast toch binnen 1 dag geleverd gekregen en keuring de creditnota ontvangen.

Een prettige en effectieve service

Zoals boven gemeld.

Vlotte levering van goeie spullen

Snelle levering!

Wat fijn dat de bestelling zo snel verwerkt wordt!

Uitstekend!

Bestelling bleek gedeeltelijk niet voorradig. Telefonisch prima opgelost. Vriendelijk geholpen!

Goede snelle service

Potloden besteld. Het verliep allemaal vlot.ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het pakketje gebracht zou worden. Potloden zaten goed en stevig verpakt.

Hele fijne en snelle service!

Bestelling verliep heel vlot, twee van de vier producten waren nog niet op voorraad. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden van het verloop hiervan. Erg prettig! Zeer goede communicatie

Goed, ben zeer tevreden.

Ik wil het omschrijven als bij een bestelling niet alles voorradig is dit via de mail ook op een prettige manier samen op te lossen. Er is een goede en prettige communicatie.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!