Vriendelijk en behulpzaam

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam, nemen tijd voor mij, als iets niet aanwezig is overleggen ze voor een alternatief.

Geweldig!

Direct reactie op bestelling, 1 product was niet leverbaar, kreeg een vergelijkbaar product, wat zelfs duurder was, geleverd. Top

Prima ervaring en vlotte levering.

Ik was aangenaam verrast door de vlotte levering. De goederen waren goed verpakt in een passend doosje, en niet in een veels te grote doos met een hoop lucht. Zal hier zeker vaker bestellen.

Goed advies en snelle levering

Bij bestelling had ik nog een aanvullende vraag. Kort erop werd ik gebeld met goede uitleg en advies. Heel fijn. Bestelling is netjes en snel geleverd.

snel en vriendelijk

snelle en goede reactie op vragen. behulpzaam vlotte levering goede kwaliteit dus, zeer tevreden

Zeer tevreden.

Snelle en correcte levering. Persoonlijk door het “bedankt” kaartje.

Snelle levering heel goed verzorgd.

Snelle levering zag er zeer verzorgd, uit blij met de potloden kleuren fijn.

Na een paar dagen een net pakketje in huis. Spullen zoals omschreven, volgende keer als ik weer iets nodig heb is dit mn eerste stop.

Vlotte en volledige levering

Zeer goed!

Snelle levering en zorgvuldig verpakt!

Goede sortering en zeer klantvriendelijk

Een foutje door mijzelf gemaakt kon gelukkig achteraf , dankzij optimale medewerking, goed hersteld worden,. Ik kon het verkeerd bestelde product retourneren, en ik kon het juiste product (opnieuw) bestellen

Uitstekend!

Compleet aanbod. Snel verstuurd.

Prima Service

Alles is keurig afgehandeld.

Helemaal happy

De potloden waren heel goed verpakt en snel bezorgd, dus ik ben zeer tevreden! Ik zal zeker ook in de toekomst bij Kunstburg bestellen.

Prettig telefonisch contact.

Ik ben prettig geholkopen toen ik telefonisch een bestelling wilde doorgeven. Er werd goed meegedacht over de te bestellen kleuren acrylverf en de doeken.

Snelle en goede levering

Voorraad wordt op internet goed aangegeven en er wordt goed en snel geleverd

Goede spullen, nette levering

Wordt snel en correct geleverd. Winkel heeft duidelijke website en professioneel assortiment voor schilderbenodigdheden, scrapbooking en mixed media.

Snelle service. De klant snel bericht dat artikelen niet voorradig zijn.

Uitstekende, snelle en betrouwbare service en dienstverlening. top.

Fijne persoonlijke service

Bij de bestelling werd goed meegedacht. Fijn persoonlijk contact bij de bestelling en ook bij levering zat een handgeschreven bedankje. Dat waardeer ik enorm.

Uitstekend!

Snelle en correcte aflevering!

Snelle levering en mijn bestelde artikel voldeed aan mijn verwachtingen. Bij de bestelling ontving ik een persoonlijk geschreven bedankje, dat was een warme mooie verrassing. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Goede levering, goede communicatie

Alles (panpastel) is goed aangekomen, was netjes verpakt en allemaal heel. Ivm oud & nieuw kreeg ik netjes bericht dat ze de maandag erna ermee aan de slag zouden gaan en elke keer kreeg ik weer een update. Fijn om te weten waar ik aan toe ben. Dus een aanrader!

Snel, duidelijk en volledig

Goede aanbieding en snelle service. Ik kreeg bericht dat het pakje later werd verstuurd, omdat de dagelijkse zending al weg was. Heel netjes!!! En er zat ook nog een klein cadeautje bij. Heeeeeel tevreden en zeker een aanrader!

Goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!