Prima assortiment, snelle levering, verzendkosten prima, beantwoording vragen klantvriendelijk, mooie aanbiedingen en de website is overzichtelijk. Kortom uitstekend!

Bij onduidelijkheid wordt je meteen gebeld. Bestelling werd snel geleverd.

perfect

sneller dan ik had verwacht zeker gezien de tijd van het jaar, en goed ingepakt.

Een ramp!

Ik wilde 2x N°6 op de foto op de website is er geen verschil in dikte dus ik bestelde de goedkoopste en dat deed ik ook zo voor N°3. Ik zit ik met 4 penselen met één haar of met anderhalf haar. Volgens mij gaan jullie hier echt in de fout door telkens dezelfde foto te plaatsen voor de verschillende penselen. Je merkt het pas als ze toekomen! Daarna doen ze nog alsof het MIJN fout is! Te mijden en zeer klantonvriendelijk!

Snelle levering, groot assortiment en vriendelijk en klantgericht personeel.

Geweldige winkel en service.

Prima snel geleverd en een persoonlijk kaartje erbij.

Erg tevreden

Razendsnelle levering

Dinsdagavond laat besteld en donderdagochtend al geleverd. En dat op het einde van het jaar terwijl de pakketbezorgers op zijn drukst zijn. Dat vind ik buitengewoon!

Goede prijs-kwaliteit verhouding, ruim aanbod

In de webshop is een ruim aanbod beschikbaar tegen redelijke prijs. Ondanks de feestdagen was mijn bestelling snel in huis. Top!

Goede kwaliteit materialen, snel verstuurd

Snelle en juiste levering.

Levering was gewoon goed.

Goed kwaliteit en snelle levering.

Niet alles was aanwezig, er werd meteen telefonisch contact opgenomen en afgestemd over wensen t.a.v. de levering. Prima communicatie en fijn persoonlijk contact.

Snelle verwerking

Goede ervaring, 1 tip

Goede informatie over de status van de bestelling. Reageren snel op een vraag. Bij de bestelling had ik niet gezien dat een van de artikelen niet op voorraad was. Achteraf had ik het wel kunnen zien omdat de voorraad op 0 stond. Tip: geef tijdens het bestelproces duidelijker aan dat een artikel op dat moment niet op voorraad is. Nu krijg je daar geen expliciete melding van tijdens bestellen/betalen. Verder prima op de hoogte gehouden van de verzending en alles goed verpakt.

Hele mooie aanbieding en snel geleverd!

Prima telefonisch overleg over cadeaubon. Adequate verzending.

top

Snelle verzending, vriendelijke service

Bijzonder klantvriendelijke en meedenkende medewerkers

Zeer uitgebreid assortiment in een ruim opgezette winkel. De medewerkers zijn heel service gericht. De acties gedurende de lock-downs zijn geweldig!

Goeie service, snelle levering

Fijne service

Goede prijs, snelle en goed verzorgde levering

Matig

Levering via gls laat te wensen over....pakketje is niet te volgen...spijtig jullie service daarentegen was top

Goed!

Ondanks de drukke kerstdagen ben ik heel snel en goed geholpen!

Duidelijke website, mooie artikelen en een goede service. Ik had aangegeven dat het een cadeautje was en het werd mooi ingepakt geleverd, en de factuur kreeg ik via de mail in plaats van in de doos. Echt een top zaak.

Profesioneel

Goede service Goed telefonisch bereikbaar Beleefd Goed product,netjes en stevig verpakt Klasse zeer tevreden

Uitstekend!

Mijn pakket was er de volgende dag en netjes verpakt!

Duidelijke webshop, snelle levering

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!