Prima afwerking van mijn bestelling

Er wordt meegedacht en overlegd

Zeer snelle levering!

Was verassend om ook nog een kleine attentie aan te treffen bij mijn bestelde artikelen. Die kleinigheid geeft net dat beetje extra, meer persoonlijk en klantvriendelijk.

super!!

Ze leveren persoonlijke service en denken met je mee als klant en vragen hoe jij het wilt als een product later te leveren is. De kwaliteit van de producten is precies als verwacht en de levertijd was prima!

Uitmuntend

Perfecte service, ouderwets goed! Meedenkend! Kom hier heel graag terug!

Fijne service, snelle levering

Prettige ervaring met Kunstburg gehad. 3 artikelen besteld waarvan er 1 niet leverbaar was. Via mail snel gecommuniceerd of ik een ander plaatsvervangend artikel wilde. 2 dagen later was alles in huis, allemaal netjes verpakt.

Mijn ervaring is goed.

zie bovenstaande. Mijn ervaring met de Kunstburg is goed. Online bestelling is goed begrepen en correct bezorgd. Dat laatste mag wat sneller, vind ik.

perfect

Onmiddellijke en correcte levering. onmiddellijk antwoord op mijn vragen gekregen.

Fijn bedrijf!

Bestel hier al enige tijd met volle tevredenheid,mooie spullen en een goede service

aan te bevelen

Meedenken staat hier in het vaandel geschreven, fijne mensen, prima levering

Helemaal prima

Netjes en nog vrij snel afgeleverd, top!

Veel keuzes en snel met levering

Uitstekend.

De bestelling was zéér snel geleverd en netjes ingepakt. Prijs/kwaliteit is perfect. Zelfs een cadeautje er bij. Ik ben een erg tevreden klant en ga zeker hier weer bestellen.

Gewoon goed materiaal en goed verpakt!

In eerste instantie ,na het plaatsen vd 1e bestelling teleurgesteld ! Immers er werd gesteld dat de penselen , zoals vermeld volgens de mail niet vooradig zouden zijn1 Iets wat helemaal niet waar was op moment dat ik bestelde! toen ik bestelde waren de 4 penselen gewoon in stock, had ik gezien! en daardoor vertraging.. afijn levering duurde daardoor 2 weken, wat op zich helemaal niety zo erg is, maar aangezien ik voor het eerst bestelde, bepaald niet leuk was! ( Komt het überhaupt nog wel , onze vooraf betaalde bestelling! Mar blij verrast dat de bestelling geleverd werd en dat er de top ptroducten inzaten , die op de site zo aangeprezen werden!

Goede berichtgeving en correcte bezorging

Goede berichtgeving en correcte bezorging

Mooie prijs, prima spul en snel geleverd

Bijzonder aardig vind ik dat Kunstburg altijd een mooi handgeschreven kaartje meestuurt en meestal iets extra. Maar bovenal: mooie prijs, prima spul en snel geleverd

Vriendelijke en goede service

Door de wereldwijde moeilijke levering van producten ivm de pandemie was 1 van mijn bestelde artikelen voor onbekende tijd niet leverbaar. Na zeer snelle, vriendelijke email contact is dit heel goed opgelost. Ik ben zeer tevreden.

Verkeerd artikel opgestuurd en super opgelost. Levering snel geleverd, snelle terugkoppeling over fout geleverde artikel (zelfs in het weekend ‘s avonds laat!) . Top, bestel hier weer.

Snel en correct afgehandeld.

Nette manier van doorgeven van hoe en wanneer er geleverd wordt. Product goed verpakt, Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Goede vriendelijke service snelle bezorging.

Uitstekend webwinkel

Snelle levering en uitstekend service..

Uitstekende persoonlijke service! Word je blij van.

Ik bestel online bij Kunstburg voor mijn beroep als kunstenaar. Ik weet dat ik bij Kunstburg vaak de materialen vindt die ik in andere webshops niet kan vinden. De service is altijd persoonlijk, als er een product niet leverbaar blijkt dan wordt een alternatief meteen geregeld en tot nu toe altijd kosteloos. Ook in het geleverde pakket vind je altijd iets persoonlijks. Een tof beschilderd en handgeschreven kaartje of een mini presentje. Service with a smile is dan ook wat je mag verwachten van Kunstburg.

Professioneel en Persoonlijk

Bijzonder goede dienstverlening!

Klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk. Snelle reactie.

Uitmuntend

Nauwelijks had ik mijn bestelling voor Derwent blocks en een puntenslijper geplaatst of ik werd gebeld door een medewerker van van Kunstburg. Hij wilde checken of ik de juiste bestelling geplaatst had. Voor de blocks heb je namelijk geen puntenslijper nodig. Zeer attent en zorgvuldig. De volgende dag had ik de bestelling al in huis. Van mij krijgt Kunstburg een tien met een griffel.

Vriendelijkheid goed advies, ik werd heel snel geholpen. Volgende keer als ik heb iets van tekenen/schilderen accessoires nodig, weet ik waar moet ik eerst zoeken.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!