Zeer goede service!

Zeer vriendelijke leverancier, snelle verzending met persoonlijke aandacht.

Snel geleverd, super communicatie, super verpakt, super vriendelijk!

Snel en accuraat

Ik heb verder niets toe te voegen. Online besteld, volgende dag in huis.

Uitstekend!

Een hele goede service en persoonlijke benadering.

Prima dienstverlening

Ik heb mijn spullen online besteld.Twee dagen later heb ik ze ontvangen. Alles naar wens en tegen een goede prijs.

Zoals gewoonlijk :-) Goed, vlot verzorgd, mooi verpakt, snel geleverd :-) EN één van de weinigen met een volledig Daler&Rowney Pearlescent assortiment :-)

Goede, vlotte levering. Prijs en kwaliteit zijn goed.

Snel en netjes geleverd.

Goede prijzen goede service

Ook heel interessant selectie van kunst spullen, en snel levering!

Vlotte afhandeling

goede prijzen, ruime keuze, vlugge verzending. Zal hier zeker nog bestellen.

Eerste keer besteld alles super!

Heel tevreden. Had voor het eerst besteld. Alles super geregeld! Het liep allemaal helemaal goed en was al snel in huis.

Snelle levering, prettig geprijsd, persoonlijk bedankkaartje voor de bestelling, en alle artikelen g

Fijne webshop. Overzichtelijk. Ruim assortiment.

Tijdje wachten

Alles prima in orde. Alleen duurde het nogal lang voordat de bestelling arriveerde, maar dat was van te voren aangekondigd.

TOP!

Ik kan niets negatief bedenken.

Goede Service

Goede service met een leuke attentie bij de aflevering. Dank

Snelle verzending netjes verpakt

Het bestelde pakketje kreeg ik op tijd en netjes verpakt binnen. Met wat t nog even wat persoonlijker maakt een leuk kaartje met persoonlijke handgeschreven tekst, en een gummetje! Daar gaat t om , dit persoonlijke tintje!!!

Niks op aan te merken!

Snelle levering en keurig verpakt met een kleine attentie er bij. Ik ga vaker hier mijn schilderspullen halen.

Vlugge verzending en alles ok

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen. Alle produkten waren zoals omschreven op de website. Het was ook erg leuk dat er nog een extraatje bij zat (pastelmat) en een bedankje :-) Hier ga ik zeker opnieuw bestellen !

Mijn pan pastel was héél goed verpakt.

Zorgvuldig, snel, compleet

Snelle verzending. Niets op aan te merken

'

Snel en correct.

supersnelle levering

supersnelle levering, correcte afhandeling van product dat niet op stock was

good prices good quality fast delivery to Belgium

there were too much questions about my company (I've ordered on behalf of my company). This sort of questions is justified for the tax inspection, not for the supplier of stuff materials

Super snelle levering en keurig verpakt.

Super snelle levering en keurig verpakt. En wat leuk een handgeschreven bedankje met een mooie geschilderde voorkant. Dat bewaren we!

Supersnel en de beste prijzen

Snel, netjes en veilig ingepakt. Verfpotten extra dichtgemaakt met tape etc. Heel tevreden!

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!