Snelle, goede levering

Goede communicatie. Snelle, nette levering.

Snelle bezorging met persoonlijke toets.

Snelle levering, goede communicatie. Er zou wat minder plastic in de verpakking kunnen...

Vriendelijk en prettig via de digitale snelweg.

Digitale contact was vriendelijk en behulpzaam. Het maakt me nieuwschierig om de winkel persoonlijk te gaan bezoeken.

Eerste bestelling, prima,

Online besteld, kreeg genoeg mails om te informeren over mijn order zonder overkill. Kwam snel via gls. Alles netjes verpakt. Niks op aan te merken.

Goede service en communicatie

Een gevraagd artikel was er niet ik werd gebeld hierover. Dit vond ik heel correct. Snelle levering

Altijd goed en attent!

Zeer snelle levering.

Uitstekende service!

Erg snelle bezorging. Ik zal zeker nog een keer bestellen.

Positief. Goede communicatie over de bestelling en snelle levering

Vriendelijk. Goede communicatie en super snel geleverd met leuke attentie

geweldig

Ze doen heel veel moeite om je te bereiken als er een artikel niet meer is geweldig!

Vlotte bezorging en een attentie

Heel goed. Snelle afhandeling van bezorgen en een attentie bij de bestelling.

Snel, behulpzaam en terzake kundig

Daniel Smith waterverf tegen zeer nette prijs, snel geleverd en aan de telefoon goed te woord gestaan. Top.

Snelle levering !

Snel en accuraat .

fijne speciaalzaak

groot assortiment, snel geleverd, keurig verpakt, altijd leuk een aardigheidje erbij met een geschreven bedankkaartje.

Geweldig!

Heel erg goed geholpen en fijn contact. Goede producten !

Netten en snelle bezorging

Alle potjes verf zaten netjes apart verpakt. Besteld en een dag later binnen

correcte en snelle levering

Goede service, snelle levering, kortom top.

Goede service, snelle levering, kortom top

Perfect!

Zelfs nog een leuk cadeautje ontvangen bij mijn bestelling!

Geweldig.

Na een gemaakte bestelling werd een product niet meer geleverd . Via mail een alternatief aangeboden en toen zag ik dat ik iets te fanatiek had besteld van sommige aquarel napjes en gevraagd of ze dit konden crediteren. Zonder moeite is dit gebeurd. Dus.... een top winkel om daar wat te bestellen!

Te hoge verzendkosten.

Drie tubetjes verf van elk 20 ml. werden verzonden in een flinke doos, waarvoor €. 6,95 in rekening werd gebracht. Het pakketje van 10 x 9 x 2 cm. woog 118 gram en had via Postnl.nl als brievenbuspakje verzonden kunnen worden voor €. 4,10 (b.v. in een "Talensdoosje" van 11 x 11 x 2,5 cm)!

Mooie site

Mooie site duidelijk alles te vinden. Netjes bezorgd , met een leuk aardigheidje!!

Fijne service, ze denken met je mee

De Inktense napjes waren niet op voorraad. Dat had ik gezien bij het bestellen. Maar omdat de levertijd langer zou zijn dan gedacht werk ik gemaild met de vraag of ik op de levering wou wachten. In overleg heb ik voor de Inktense Blocks gekozen en deze werden ook gelijk verzonden! Topservice

De juiste spullen, zorgvuldig verpakt en snel verstuurd.

Mooi assortiment en snelle levering!

Zeer tevreden gewinkeld bij Kunstburg, de site werkt gemakkelijk en de levering is super snel.

Goede service, en meedenkend, komen na wat ze zeggen, voor herhaling vatbaar

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!